Müge Boz'dan 'hamilelik' açıklaması geldi

Caner Erdeniz ile mutlu bir evlilik sürdüren Müge Boz, ikinci kez anne olmaya hazırlandığı yönündeki söylentilere yanıt verdi. Konuyla alakalı konuşan ünlü oyuncu, 'Arkadaşlar şu anda hamile değilim. Böyle bir şey olsa hemen sizlerle bu güzel haberi paylaşıyor oluruz' açıklamasını yaptı.

Müge Boz'dan 'hamilelik' açıklaması geldi

2019 yılında Barcelona'da nikah masasına oturan Müge Boz-Caner Erdeniz çifti, aynı yıl kasım ayında kızları Vina'yı kucaklarına alarak ilk kez anne ve baba olma sevincini yaşamıştı.

İkinci kez anne mi oluyor?

Şimdilerde mutlu evliliklerini sürdüren çiftin, yeniden 'bebek' sevinci yaşadığı dedikoduları ortaya atıldı. Boz'un ikinci kez anne olmaya hazırlandığı ileri sürüldü.

Hamilelik açıklaması

Ünlü oyuncu, hakkında çıkan haberlerin ardından "hamilelik" iddialarına yanıt verdi. Konuyla alakalı açıklama yapan Müge Boz, "Arkadaşlar şu anda hamile değilim. Böyle bir şey olsa hemen sizlerle bu güzel haberi paylaşıyor oluruz." şeklinde konuştu.

Müge Boz'dan 'hamilelik' açıklaması geldi

"Benim gönlümde hep üç çocuk var"

Oyuncu, daha önce, "İkinci çocuk düşünceniz var mı?" sorusuna "Evet, düşünüyoruz. Benim gönlümde hep üç çocuk var. Kısmet diyelim artık..." yanıtını vermişti.

Müge Boz'dan 'hamilelik' açıklaması geldi

Aşkları film oluyor

Öte yandan Caner Erdeniz, "Müge, bu aralar senaryo yazıyor ve bu senaryo bizim aşkımızı senaryoya dönüştürüyor. Bu Müge'nin bir hayaliydi ve bunu gerçekleştiriyor." ifadelerini kullanmıştı.

"Ne zaman çekilir bilmiyorum"

Eşinin sözlerine karşılık Boz da, "Böyle bir hayalim vardı... Artık belki karavanda yazmaya devam ederim. Ne zaman çekilir, oyuncular biz mi oluruz bilmiyorum." diye konuşmuştu.

Müge Boz'dan 'hamilelik' açıklaması geldi