Aslışah Alkoçlar ikinci kez anne oluyor

Aslışah Alkoçlar ile eşi Kaan Demirağ, ikinci çocuklarını kucaklarına almaya hazırlanıyor. Alkoçlar'ın 2.5 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Aslışah Alkoçlar ikinci kez anne oluyor

Geçtiğimiz yıl şubat ayında iş insanı Kaan Demirağ ile dünyaevine giren Aslışah Alkoçlar, ekim ayında da oğlu Cem'i kucağına almıştı.

Habertürk'ten Reşit Özet'in haberine göre; Mutlu birlikteliklerini sürdüren çiftten güzel haber geldi.

2.5 aylık hamile

Aslışah Alkoçlar'ın, 2.5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Ünlü çiftin, bu haberi kutlamak için İtalya'nın Capri Adası'na tatile gittiği öğrenildi.

"Cem daha çok küçük" demişti

Aslışah Alkoçlar, daha önce, "İkinci çocuğu düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Cem daha çok küçük. Bir büyütelim, düşünebiliriz." yanıtını vermişti.

"Babama benziyor"

Oğlunun yüzünü göstermemeyi tercih eden Alkoçlar, muhabirlerin, "Bebek kime benziyor?" sorusuna, "Aynı babam!" yanıtını vererek, ünlü iş insanı Ender Alkoçlar'a benzediğini ifade etmişti.

Mutluluğa "evet" demişlerdi

Öte yandan Türk sinemasının ünlü ismi Hülya Koçyiğit'in torunu, Gülşah ve Ender Alkoçlar'ın kızı Aslışah Alkoçlar ile iş insanı Kaan Demirağ, geçtiğimiz yıl şubat ayında nikah masasına oturmuştu.

Aslışah Alkoçlar, müjdeli haberi ise, "Heyecanımızı ve mutluluğumuzu bizimle paylaşan herkese sonsuz teşekkürler." sözleriyle sosyal medyadan duyurmuştu.