Astrolojide bilgi kirliliğine dikkat! Dr. Astrolog Şenay Devi uyardı!

Dr. Astrolog Şenay Devi, özellikle sosyal medyadaki astrolojik bilgi kirliliğine karşı uyarı yaptı.

Astrolojide bilgi kirliliğine dikkat! Dr. Astrolog Şenay Devi uyardı!

İşte Dr. Astrolog Şenay Devi’nin o uyarısı:

“Astrolojide bilgi kirliliğine dikkat!

Astroloji insanların kafa karışıklığına sebep olacak bir sistem değildir! Annesi Astronomi olan gezegenlerin yeryüzüne ve insanlığa etkilerini yorumlayan yol gösterici bir rehberdir.

Maalesef ki, ülkemizde yaşanan depremde de yaşanan seçim süreci ve gündeme ait konularda uzman olup donanım sahibi olmadan astrolojik olarak farklı yorumların ortaya çıkması İnsanlığın yazılı tarihi boyunca bize rehberlik eden gökyüzü enerjilerine ihanet etmektir.

Bir doğum haritası analizi ister kişi ister ülke haritası olsun dakikası dakikasına bilinmeden hesaplanmadan genel veriler ile yorumlanamaz.

Yorumlandığı takdirde gerçek bilgiyi ortaya çıkarmaz ve bilgi kirliliği yaratmaktan başka bir işe yaramaz.

Gökyüzü rehberliği gezegenleri okuma sanatıdır. Kendi fikir düşünce ve inancınızı yansıtmadan bütünün hayrına en doğru veriyi aktarmaktır.

Koskoca gökyüzünü 12 burca sığdıramaz ve her haritayı genelleme yaparak yorumlayamayız. Her doğum haritası parmak izi gibi kişiye özeldir.

Kötü örnek doğru kabul edilemez. Eğriyi doğrudan ayırt etmemiz gerektiğini akıldan çıkarmadan gökyüzünün rehberliğinde astronomi ve astrolojiye haksızlık etmeden bilginin ışığında yürümek dileği ile.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.”