Billur Kalkavan'ın ölümü sonrası şok gerçek ortaya çıktı

Akciğer kanseriyle mücadele eden Billur Kalkavan, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Kalkavan'ın ölümü sonrası şok gerçek ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun uzun bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Buğra Bahadırlı o gerçeği açıkladı. İşte detaylar...

Billur Kalkavan'ın ölümü sonrası şok gerçek ortaya çıktı

Dobra kişiliği ve başarılı oyunculuğuyla tanınan 59 yaşındaki Billur Kalkavan, bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu.

Kalkavan, bu sabah saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Billur Kalkavan'ın ölümü sonrası şok gerçek ortaya çıktı

"Daha fazla direnemedi"

Haberi doğrulayan Hamdi Alkan, "Maalesef kaybettik. Daha fazla direnemedi. Çok üzgünüm. Çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdı" açıklamasını yaptı.

"Mantar enfeksiyona neden oldu"

Ünlü oyuncunun uzun bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Buğra Bahadırlı, Habertürk'e yaptığı açıklamada "Kanser tedavisi iyi gidiyordu. Ne var ki kemoterapi sırasında vücudunda bir mantar türemiş. O mantar da enfeksiyona neden olmuş. Buna bağlı olarak bağışıklık sistemi iyice zayıfladı. Son iki hafta ne yemek yiyebildi ne de uyuyabildi. İki gün önce yoğun bakıma alındı ama kalbi daha fazla dayanamadı. Sabah 3.45'te kalbi durdu" dedi.

Billur Kalkavan'ın ölümü sonrası şok gerçek ortaya çıktı

Böylece, Billur Kalkavan'ın gerçek ölüm nedeni de ortaya çıkmış oldu.

"Pazartesi defnederiz"

Bahadırlı, cenaze törenine ilişkin olarak "Cenaze töreni henüz belli değil. Nereye defnedeceğimizi kardeşiyle karar vereceğiz. Büyük bir olasılıkla Pazartesi günü defnederiz." ifadelerini kullandı.

Billur Kalkavan'ın ölümü sonrası şok gerçek ortaya çıktı

Billur Kalkavan kimdir?

Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle bir süredir hastanede tedavi altında bulunan Billur Kalkavan bugün hayatını kaybetti.

Billur Kalkavan (2 Kasım 1962, İstanbul - 15 Ekim 2022, İstanbul) oyuncu ve sunucu. Kalkavan, 2 Kasım 1962 yılında İstanbul'da Abdülmecid'in en büyük oğlu Zülüflü İsmail Paşa'nın torunu olarak dünyaya geldi. 1969 yılında Ayrı Dünyalar filminde Erol Taş'ın canlandırdığı kötü adam tarafından fidye için kaçırılan bir çocuğu canlandırdı.

Lise öğrenimine Kadıköy Anadolu Lisesi'nde başlasa da ilk senesinde sınıfta kalınca lise eğitimini ABD'de tamamladı ve Kaliforniya Üniversitesi'nden psikoloji dersleri aldı. 1980'li yıllardan itibaren tiyatroya ağırlık verdi. Daha sonrasında pek çok farklı dizi projesinde yer almayı da sürdürdü. Sürekli yapımların yanı sıra çeşitli reklam filmlerinde de rol alan oyuncu, 2012 yılında Trophy Türk adlı yarışmada yarışmacı olarak da bulundu. 26 Ekim 2021 yılında annesi Nuyan Kalkavan hayatını kaybetti.

Billur Kalkavan'ın hastalığı neydi?

Hamdi Alkan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Billur Kalkavan'ın hastalığını paylaşmıştı. Kalkavan bir süredir kanser ile mücadele ediyordu. COVID-19 tedavisi sonrası akciğer kanseri teşhisi konulan oyuncu, “Hastalanmasam belki de kanseri çok daha geç fark edecektik” diyerek açıklamada bulunmuştu.