BluTV kütüphanesine bu hafta eklenen dizi ve filmler

Türkiye'nin lider yerli online video platformu BluTV, film ve dizi seçkisini birbirinden özenli yapımlarla genişletmeye devam ediyor. BluTV'de bu hafta dikkat çeken yapımlara imza atan a24'ün yeni dizisi 'Dreaming Whilst Black' tüm bölümleriyle yayına girerken altı iddialı film de kütüphanedeki yerini alıyor.

BluTV kütüphanesine bu hafta eklenen dizi ve filmler

Dreaming Whilst Black: Genç bir film yapımcısı olan İngiliz Kwabena'nın hayatın acı gerçekleri, aşk ve ailesinin isteği arasında boğuşurken hedeflerine ulaşmaya çalışmasını anlatıyor. Altı bölümden oluşan komedi-drama ‘Dreaming Whilst Black’ Kwabena’nın hayallerini gerçekleştirme kararlılığını merkezine alıyor.

New Order: Distopik bir gelecekte, toplumun üst kesiminin ev sahibi olduğu lüks bir düğün alt sınıftan, istenmeyen konukların gelmesiyle kesintiye uğrar ve düğündekiler arasında bir sınıf savaşı meydana gelir.

Relic: Yaşlı kadın Edna aniden kaybolur ve yetkililer kızı Kay'e ulaşır. Kay, annesinin kaybolduğunu öğrenir öğrenmez kızı ile birlikte Edna’nın evine gider ve birkaç gün sonra Edna ortaya çıkar. Ancak, Edna'nın tuhaf davranışları Kay ve kızı Sam'i endişelendirir. Gün geçtikçe Kay ve Sam, evde Edna'yı kontrol etmeye çalışan gizemli bir varlık olduğunu keşfeder.

Meander: Bir kadın uyandığında kendisini ölümcül tuzaklarla dolu bir tüpün içinde bulur. İçine düştüğü kabustan kurtulmaya çalışan kadın, hayatta kalabilmek için önüne çıkan engelleri aşıp ilerlemek zorundadır.

Undline: Undine, Berlin'de yaşayan bir tarihçidir. Küçük dairesinde basit bir hayatı olan Undine, sevgilisi tarafından başka bir kadın için terk edilince farklı bir inanışa kapılır. İnandığı mite göre Undine kendisini aldatan adamı öldürmeli ve bir zamanlar kendisini çağıran suya geri dönmelidir.

Everything Went Fine: 85 yaşındaki André felç geçirdiğinde kızı Emmanuelle aceleyle babasının yanına gider. Hastane yatağında hasta ve yarı felçli olan adam, Emmanuelle'den hayatına son vermesine yardım etmesini ister. Ancak söz konusu olan kendi babası olduğunda böyle bir isteği yerine getirmek kolay mıdır?

Censor: Enid Baines, 1980’lerde her yanı saran slasher video filmlerinden aşırı sahneleri kesmekle sorumlu olan bir kurgucudur. Yaptığı titiz çalışmalarından gurur duyan Enid, izleyicileri birçok zararlı etkiden korur. Onun korumaya yönelik tutumu, kısa bir süre önce öldüğü ilan edilen kardeşinin ortadan kaybolmasının ayrıntılarını hatırlayamamasından kaynaklanan suçluluk duygusuyla bağlantılıdır. Bir gün arşivden incelediği bir filmde, geçmişi ve kız kardeşinin kayboluşuyla benzer unsurlar barındırdığını keşfeder.