Brad Pitt'i ünlü yapan filmdeki detay yıllar sonra ortaya çıktı

Dünyaca ünlü aktris Geena Davis, 1991 yılında yayınlanan Thelma & Louise filminin çekimleri sırasında Brad Pitt'le yaşadıkları ilginç olayı paylaştı.

Brad Pitt'i ünlü yapan filmdeki detay yıllar sonra ortaya çıktı

66 yaşındaki ABD’li oyuncu Geena Davis, “Thelma & Louise” filminin çekimleri sırasında Brad Pitt’in (58) poposundaki bir sivilce yüzünden çok “utandığını” ve bir makyöze bunu kapatması için yalvardığını iddia etti.

The Sun’ın haberine göre yeni kitabı “Dying of Politeness: A Memoir”de setle ilgili anılarından bahseden Davis, “Brad, kendi adına, görünüşüyle ilgili çok telaşlıydı. Makyözün her çekimden sonra poposunda tekrar tekrar kapattığı küçük sivilce yüzünden utandı” diye yazdı.

Bununla birlikte Davis, sivilce gizlendiği sürece Pitt’le şehvetli bir sahnede yer almaktan mutlu olduğunu belirtti.

“Rolü geena sayesinde aldım”

Sinema sektöründe tanındığı ilk film olan “Thelma & Louise” bahseden Pitt de, yönetmen Ridley Scott ve Davis’e kendisine bir şans verdikleri ve J.D. rolü için onu seçtikleri için “gerçekten minnettar olduğunu” söyledi.

“Thelma & Louise”deki rol için yapılan son seçmelerde, Pitt, biri George Clooney olan “diğer beş oyuncu” ile kafa kafaya gidiyordu. Pitt‘e göre, onu gruptan birinci çıkaran rol arkadaşı Davis oldu.

1991 yılında sinemalarda gösterime giren film, 1992 yılında “En İyi Özgün Senaryo” Oscar ödülünü kazanmıştı.