Cansu Dere'ye İspanya'dan başarı ödülü

Türk-İspanyol Resmi Sanayi ve Ticaret Odası tarafından düzenlenen ödül töreninde iki ülke arasında kültürel ilişkilerin gelişmesine sağlayan özel isimlere verilen Bireysel Başarı ödülü Cansu Dere'nin oldu. Güzel oyuncu ödülünü almak için dün Madrid'e uçmuştu.

Cansu Dere'ye İspanya'dan başarı ödülü

Türk-İspanyol Resmi Sanayi ve Ticaret Odası tarafından bu sene 6’ncısı düzenlenen ödül töreninde Bireysel Başarı Ödülü, Cansu Dere’nin oldu.

Cansu Dere, son yıllarda başrollerini üstlendiği Sıla, Ezel, Anne ve Sadakatsiz dizileriyle İspanyol seyircisi tarafından büyük ilgiyle karşılandı ve İspanyol televizyon kanallarında başarı elde etti. Elde etmiş olduğu bu başarı başta kültürel olmak üzere iki ülke arasındaki ilişkilerin, çeşitli alanlarda geliştirilmesine yapmış olduğu katkılardan dolayı jüri tarafından bu sene kişisel başarı ödülüne layık görüldü.

İspanya’nın Madrid şehrindeki Four Seasons Otel’in de düzenlenen ödül gecesinde İspanyol basını ve davetliler tarafindan Cansu Dere büyük ilgiyle karşılandı. Başarılı oyuncu ödülünü ünlü İspanyol Diva Luz Casal’dan alırken salonda dakikalarca alkışlandı. Geceye La Casa de Papel’in sesi Cecilia Krull başta olmak üzere ülkemizde de tanınan ve sevilen önemli isimlerden Los Vivancos, Innocence, Carlos Rodriguez, Sergio Bernal ve Latin TV dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Dere, “Mesleğimi çok severek yapıyorum ve karşılığında yurtdışında da ödüllendirilmekten büyük gurur duydum. Bu kısa ziyarette İspanyol izleyicisinin ilgisinden ve sevgisinden çok mutlu oldum. Beni davet ettiğiniz ve bu ödüle layık gördüğünüz için çok teşekkür ederim” dedi.

Gecede ayrıca, Türkiye ve İspanya arasındaki ticari, kültürel ve sosyal bağları son dönemlerde kuvvetlendiren Madrid ve İstanbul merkezli Pasion Turca “Türk Şirketi” ve Atres Media “İspanyol Şirketi” kategorilerinde ödül aldı.