Christine Baumgartner ile Kevin Costner'ın 18 yıllık evliliği sona eriyor

Kevin Costner'ın eşi Christine Baumgartner, boşanma davası açtı. Costner ve Baumgartner 20 yıldır birliktelerdi.

Christine Baumgartner ile Kevin Costner'ın 18 yıllık evliliği sona eriyor

Ünlü oyuncu Kevin Costner’ın eşi Christine Baumgartner, 1 Mayıs Pazartesi günü evliliğini sona erdirmek için yasal olarak başvurdu.

Kevin Costner’ın temsilcisi yaptığı açıklamada, “Bay Costner’ın bir evlilik davasının feshine katılmak zorunda kalmasına neden olan, kontrolünün dışındaki koşulların ortaya çıkması büyük bir üzüntü. Bu zor zamanda kendisinin, Christine’in ve çocuklarının mahremiyetine saygı gösterilmesini istiyoruz” dedi.

Bir el çantası tasarımcısı ve aynı zamanda eski model olan Christine Baumgartner ve Kevin Costner, yaklaşık yirmi yıl boyunca evli kaldılar ve üç çocuk sahibi oldular. Costner’ın ayrıca daha önceki ilişkilerinden dört çocuğu var.

Çift, 25 Eylül 2004’te Aspen, Colorado çiftliğinde evlenmişti. Çift daha sonra 2007 yılının mayıs ayında ilk çocukları Cayden’ı karşıladı, ardından da 2009 ve 2010’da iki çocukları daha oldu.

Kevin Costner 2015’te verdiği demeçte şunları söyledi: “Başka birini sevebilme yeteneği, sizin için daha az sevgi olduğu anlamına gelmez. Bu bir çember.”

2020 röportajında da ünlü oyuncu, korona virüsü karantinasının aslında Christine Baumgartner ile olan evliliğini güçlendirdiğini, beraberliklerinin odak noktaları olduğunu söylemişti. (Sözcü)