Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ne zaman evlenecek?

Nikah masasına oturmaya hazırlanan Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çifti, Beyoğlu'nda objektiflere yansıdı. Ünlü şarkıcı, muhabirlerin 'Düğün tarihiniz belli oldu mu? Çeşme'de olacağı konuşuluyor' sözlerinin üzerine 'Henüz belli değil. Çeşme'yi siz çıkarttınız. Söyleyin bari bize nerede, ne zaman evlenelim diye. Ona göre hazırlanalım biz de...' diyerek güldü.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ne zaman evlenecek?

Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çifti, önceki gün Beyoğlu'ndaki bir mekandan çıkarken görüntülendi.

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; arkadaşlarının doğum gününü kutladıklarını ifade eden ikili, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"Nerede, ne zaman evleneceğimizi söyleyin"

Muhabirlerin, "Düğün tarihiniz belli oldu mu? Çeşme'de olacağı konuşuluyor." sözlerinin üzerine Koç, "Henüz belli değil. Çeşme’yi siz çıkarttınız. Söyleyin bari bize nerede, ne zaman evlenelim diye. Ona göre hazırlanalım biz de..." dedi.

"Net bir karar vermedik"

Düğün tarihlerinin belli olmadığını belirten Özdemir ise, "Benim yeni bir dizi projem başlıyor. Oğuzhan’ın da albümü var, zaten o da hazırlık sürecinde. Bu yüzden daha net bir karar vermedik." ifadelerini kullandı.

Asla başkalarının yazdığı şarkıyı söylemem"

Albümünden detaylar veren Oğuzhan Koç, "Mayıs ayında bir mini albüm olacak. Şarkıların hepsi bana ait. Ben asla başkalarının yazdığı şarkıyı söylemem." şeklinde konuştu.

"Tarih verin, şarkılarımı ona göre çıkartayım"

Gazetecilerin, "Beraber aynı klipte oynamayı ister misiniz?" sorusuna cevap veren Koç, "Kısmet, bize tarih verin. Düğünümüzü de, klibimizi de, şarkılarımı da ona göre çıkartayım." diyerek, espri yaptı.

Ünlü oyuncu ise, "Çok isterim tabii ki oynamayı." açıklamasını yaptı.

"Saklıyorum, göremezsiniz"

Sevgilisinin evlenme teklifinde verdiği yüzüğün sorulması üzerine Demet Özdemir, "Bakın, saklıyorum. Göremezsiniz, iyi geceler arkadaşlar." diyerek, kendilerini bekleyen araçlara bindi.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ne zaman evlenecek?

Fiyatı 70 bin dolar!

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda "Sakiler Grubu"nun da şarkılarıyla eşlik ettiği organizasyonda sevgilisine "Evet" yanıtını veren Özdemir'in 4 karatlık özel tasarım tektaşının fiyatının 70 bin dolar, yani yaklaşık 1 milyon TL olduğu öğrenilmişti.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ne zaman evlenecek?