Dila Tarkan-Dağhan Doğruer çifti bebeklerine kavuştu

3 yıldır aşk yaşadığı Dağhan Doğruer ile birkaç ay önce dünyaevine giren Dila Tarkan, Yunanistan'da iki gün iki gece süren görkemli bir düğünle töreni düzenlemişti. Geçtiğimiz haftalarda dostları ve ailesiyle Winnie the Pooh konseptli baby shower partisi yapan 29 yaşındaki Tarkan'dan güzel haber geldi. Dila-Dağhan çiftinin oğullları dünyaya geldi.

Dila Tarkan-Dağhan Doğruer çifti bebeklerine kavuştu

Sosyal medya içerik üreticisi Dila Tarkan, geçtiğimiz Sevgililer Günü'nde 2019'dan bu yana birlikte olduğu Dağhan Doğruer'den Miami'de evlilik teklifi almıştı.

Ünlü çift, kısa süre sonra da aile arasında gerçekleşen bir törenle nişanlanmıştı. Tarkan ile Doğruer, iki ay önce de Yunanistan'ın Atina şehrinde nikah masasına oturmuştu. İkiliyi bu özel gününde aileleri ve dostları yalnız bırakmamıştı.

Dila Tarkan-Dağhan Doğruer çifti bebeklerine kavuştu

Eşiyle pozunu paylaştı

Şimdilerde mutlu evliliği devam eden ve anne olmak için gün sayan Dila Tarkan, eşi Dağhan Doğruer ile Fethiye'ye gitmişti. Tatildeki keyifli anlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen ünlü isim, Doğruer ile verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sunmuştu.

Mavi uzun bir elbise giyen Tarkan'ın karnının iyice belirginleşmesi dikkatlerden kaçmamıştı. Sosyetik güzelin paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve "Maşallah", "Çok güzel görünüyorsunuz", "En iyi üçlü" gibi yorumlar yapılmıştı.

Bebeğin cinsiyetini açıkladı

Geçtiğimiz aylarda bebeğin cinsiyetini açıklayan Dila Tarkan, oğlu olacağını söylemişti. O dönem dokuz kilo aldığını söyleyen sosyetik güzel, "Doğum kısmetse 25 Eylül gibi..." ifadelerini kullanmıştı.

Dila Tarkan-Dağhan Doğruer çifti bebeklerine kavuştu

Baby shower partisi

İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan Tarkan, birkaç hafta önce de dostları ve ailesiyle baby shower partisi yaptı. Winnie the Pooh konseptli parti renkli geçmişti. Dila Tarkan, sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafların altına “seninle tanışmayı sabırsızlıkla bekliyorum” notunu düşmüştü.

Ancak oğlunu Eylül ayında kucağına almayı bekleyen Dila Tarkan, dün doğuma gitti. Tarkan'ın doğum yaptığını kardeşi Sima Tarkan, sosyal medya üzerinden duyurdu.

"Mutluluktan uçuyoruz"

Sima Tarkan, ablası Dila ile hastane odasında verdiği poza "Yunan Adaları'ndan acil dönüş yapıldı. Çünkü bebişimiz sürpriz bir şekilde erken gelmeye karar verdi. Diloş da bebiş de çok iyiler. Mutluluktan uçuyoruz" notunu düştü.

Dila Tarkan-Dağhan Doğruer çifti bebeklerine kavuştu