Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Perşembe akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor

Show TV'nin BKM imzalı Perşembe akşamlarına damga vuran dizisi 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi', dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle ABC1 20+ kategorisinde zirveye yerleşirken TOTAL'de en çok izlenen dizi oldu.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Perşembe akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor

Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, 15. bölümüyle ABC1 20+'da 6.30 izlenme oranı (rating) 16.02 izlenme payı (share) ile birinci olurken TOTAL’de 5.07 izlenme oranı (rating) 13.88 izlenme payı (share) elde ederek bu kategoride en çok izlenen dizi oldu.

#GelsinHayatBildiğiGibi etiketi Twitter Türkiye’de 7 saat 35 dakika boyunca TT listesinde yer alarak sosyal medyaya da damgasını vurdu.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin 15. bölümünde neler oldu?

Songül son anda otomobilden atlayarak kendini kurtardı. Serdar, Songül’ün kurtulduğunun haberini Servet’e verdi. Songül kafasındaki şüpheleri Serdar’la paylaşınca Serdar, Songül’ün aklındakileri öğrenmiş oldu.

Aygün, Celal’in dolduruşuna gelerek kızını aramak için Zülfikar’ın kapısına dayandı. Melek’in dışarıda kaldığını duyan Zülfikar bütün gece her yerde Melek'i aradı. Arkadaşlarına eve döndüğünü söyleyen Melek ise tek başına kalmaya devam etti ama arkadaşları Melek’in gizlendiği yere giderek yalnız olmadığını hatırlattı.

Can’ın babasının borçlu olduğu tefecilerden haberdar olan Payaslı, duruma hemen el koydu ve Ferhat’ın borcunu kapattı. Esra, Sanem’i apar topar İsviçre'deki yatıla okula gönderdi. Ozan, Sanem’in telefonlarına çıkmamasının ardından merak edip villaya gittiğinde Esra’dan aldığı haberle yıkıldı.

Yılan ekibinin toplantısına Songül’le birlikte Sadi de gitti. Sadi'nin söylediklerinden rahatsız olan Semih Başkomser bu sefer hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Semih’in tepkilerine bir son vermek için Başsavcı, Sadi ile Semih'i buluşturara Semih’e Yılan ekibindeki gerçek rolünü söyledi.

Yaver, Sadi’den aldığı emirle Kıvanç hakkında araştırma yapmak için harekete geçti. Gelen bilgilerle Sadi, Derya’yı Kıvanç’tan uzak durması için uyardı ancak Derya’nın bu sefer Sadi’ye inanmak gibi bir niyeti yoktu.

Gizem’in doğum gününün yaklaşmasıyla Mert ve Araz hediye telaşına düştü. Araz, annesinden kalan son hediyeyi Gizem’e hediye etmek istedi. Gizem’in sıkıntılarına çare olmak isteyen Mert ise Gizem için aldığı cep telefonunu verecekken Rıza’nın da aynı hediyeyi aldığını görünce hayli bozuldu.

Karabayır Lisesi’ne gelen davetsiz misafir geçmişin hesabını sormak için elinde silahla 12-B sınıfını bastı. Kardeşinin komada olmasından dolayı Aylin'i suçlayan ve onu vurmak isteyen adamın karşısına dikilen Araz kurşunun hedefi oldu.

Serdar, yeni kurduğu planla Najat Kırdar’ın adresine arama emri talep etti. Najat’ın odasında arama yapan Songül, çıkan yangınla ne olduğunu anlamaya çalışırken hemen Sadi’ye haber verdi. Hastanede olan Sadi, Songül’ün yanına koştu.