Yönetmen Onur Ünlü'den çok acı itiraf! 'Kanseri yendim, tedavinin yan etkisi…'

Ahmet Mümtaz Taylan'ın NTV'de sunduğu Empati isimli programa konuk olan yönetmen Onur Ünlü, 'Kanseri yendim, tedavinin yan etkisi unutkanlığım var' diyerek çok acı bir itirafta bulundu.

Yönetmen Onur Ünlü'den çok acı itiraf! 'Kanseri yendim, tedavinin yan etkisi…'

Ahmet Mümtaz Taylan'ın ünlü konukları, NTV ekranlarında Empati'de her hafta başka hayatlara gidip, haberlere konu olmuş, tarihe geçmiş, insan hikayelerini görüp, onların yaşadıklarıyla, acılarıyla, mutluluklarıyla, aşklarıyla, gözyaşlarıyla; hayatlarıyla empati kuruyorlar. Ünlü konuklar yaşanmış hikayelerle empati kurarken, belki de bambaşka hayatları, bambaşka gerçekleri ortaya çıkacak.

Yapımcılığını BBO Yapım Şafak Bakkalbaşıoğlu ve Mahperi Altun Uçar'ın üstlendiği programda Ahmet Mümtaz Taylan, konuklarına yaşanmış, haberlere konu olmuş insan hikayelerini anlatıyor ve "sen olsan ne yapardın" diye soruyor.

Kanseri yendim

Empati'nin yeni bölümünde Ahmet Mümtaz Taylan, yazar & yönetmen Onur Ünlü'yü konuk etti. Onur Ünlü, annesiyle aynı hastalığa yakalandığını söyleyip kolon kanserini yendiğini söyledi.

Ünlü, "Kanseri yendim ama tedavinin yan etkisi olarak unutkanlığım var" dedi.

Onur Ünlü, genç oyuncu Hazar Ergüçlü ile birlikteydi ve ikili aralarındaki yaş farkı nedeniyle sürekli haber oluyordu; çift kısa süre önce ayrıldı!

hayatimisatıyorum.com adlı kendisine ait olan internet sayfasını yöneten Onur Ünlü, Ahmet Mümtaz Taylan'ın 'Ne satıyorsun' sorusuna "En son Altın Portakalımı sattım, çok vardı birini sattım!" yanıtını verdi.

Ahmet Mümtaz Taylan ile Empati, Çarşamba 21:00'de NTV'de!