Gerçeği, nakliyat firması ortaya çıkardı! Bige Önal, Aras Bulut İynemli ile yaşadığı evden taşındı!

Ünlü oyuncular Aras Bulut İynemli ile Bige Önal, önceki yaz kısa bir ayrılık süreci yaşadıktan sonra 'Aşk yeniden' demişti. Ancak ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çiftten geçtiğimiz günlerde bir kez daha kötü haber gelmiş ve ikilinin yollarını ayırdığı öğrenilmişti. Son olarak evlenmeleri beklenirken ayrılan çiftten Önal'ın, İynemli ile beraber yaşadığı evden taşındığı ortaya çıktı.

Gerçeği, nakliyat firması ortaya çıkardı! Bige Önal, Aras Bulut İynemli ile yaşadığı evden taşındı!

'Maral: En Güzel Hikayem' adlı dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan oyuncu çift Aras Bulut İynemli (32) ve Bige Önal (32), geçtiğimiz temmuz ayında altı yıllık ilişkilerini sessiz sedasız sonlandırmıştı. Çıkan haberler sonrası sessizliğini koruyan ikili, ekim sonu barışmış ve ilişkilerine bir şans vermişti.

Birliktelikleri konusunda ketum davranan çiftten Bige Önal, birkaç ay önce Zekeriyaköy'deki bir veterinerde objektiflere yansımıştı. Telaşlı hareket eden oyuncu, köpeğinin sağlık sorunu yaşadığını söylemişti.

Önal'dan 'Sevgililer Günü' açıklaması

Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayarak Aras Bulut İynemli ile ilişkisi hakkında da konuşan Bige Önal, Sevgililer Günü ile ilgili açıklama yapmıştı. "Sevgililer Günü çok güzel geçti" diyen güzel oyuncu, "Aras (Bulut İynemli) koronavirüsü atlattı, güzel bir gün geçirdik" ifadelerini kullanmıştı.

Uzun zaman sonra ilk kez birlikte

Cumhuriyet'in 100. yılında, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatından kesitlerin anlatılacağı bir sinema projesi için hazırlık yapan Aras Bulut İynemli, sevgilisi Bige Önal ile uzun bir aradan sonra ilk kez geçtiğimiz aylara kameralara yansımıştı.

Atatürk dizisinde Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıracak olan İynemli, projeyle ilgili; “Çok heyecanlıyım. Güzel bir hazırlık sürecim var. Pek de ayrıntı veremiyorum ama baya kapandım çalışıyorum" demişti.

Önal ise sevgilisine yeni projesi için "Ben Aras’ın ‘Atatürk’ rolünün altından kalkacağından çok eminim" sözleriyle destek olmuştu.

İkinci şans işe yaramadı!

Ancak ünlü çiftin ilişkilerine verdikleri ikinci şans da işe yaramamıştı. Dijital platformda yayınlanacak dizisinin çekimleri devam eden Aras Bulut İynemli ile meslektaşı Bige Önal, geçtiğimiz günlerde bir kez daha yollarını ayırmıştı.

İkilinin, yaşadıkları gerginliğin ardından karşılıklı olarak ayrılık kararı aldığı iddia edilmişti. Çiftin yakın çevresi, beraberliğin bu kez kesin olarak bittiğini de dile getirmişti.

Sosyal medyada paylaştı

Tüm bunların ardından Bige Önal'ın, evlenmeleri beklenirken ayrıldığı sevgilisi Aras Bulut İynemli ile beraber yaşadığı evden taşındığı ortaya çıktı.

Oyuncunun taşınma haberi ise Önal'ın eşyalarını taşıyan nakliyat firmasında çalışan birinin paylaşımı ile duyuldu. Şirketten bir kişi, ünlü ismin boş evinde güzel oyuncuyla çektirdiği kareyi sosyal medyada paylaşınca, taşınma ortaya çıkmış oldu.

Gerçeği, nakliyat firması ortaya çıkardı! Bige Önal, Aras Bulut İynemli ile yaşadığı evden taşındı!