Gökçe Bahadır ile Emir Ersoy evleniyor mu? Açıklama geldi!

Etiler'de objektiflere yansıyan ve 2021'in kendisi için iş anlamında iyi geçtiğini ifade eden Gökçe Bahadır, özel hayatıyla ilgili de konuştu. Sevgilisi Emir Ersoy ile evlilik düşünceleri olup, olmadığı sorulan ünlü oyuncu, 'Kısmet artık' dedi.

Gökçe Bahadır ile Emir Ersoy evleniyor mu? Açıklama geldi!

Oyuncu Gökçe Bahadır (40), önceki gün Etiler'de görüntülendi. Sete gittiğini ifade eden Bahadır, muhabirlerle sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

"Yaptığın işin iyi olması için uğraşıyorsun"

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; son dönemde ses getiren yapımlarda yer alan ünlü şarkıcı, zor geçen 2021 yılının kendisi için iş anlamında iyi geçtiğini dile getirdi.

Gökçe Bahadır, "Güzel bir yıl geçti, işler güçler olarak... Yeni bir yıla girdik. Güzel projeler oldu. Proje geldiğinde bilmiyorsun nerelere geleceğini. Sadece yaptığın işin iyi olması için uğraşıyorsun." ifadelerini kullandı.

"Her an müzik için bir şeyler yapabilirim"

Muhabirlerin, "Müzikle çok ilgilisiniz. Albüm yapmayı düşünür müsünüz?" sorusuna yanıt veren Bahadır, "Ben oyuncuyum. Müzikal yapıyordum. Müziği çok seviyorum ve her an müzik için bir şeyler yapabilirim." dedi.

"Evlilik kısmet!"

Sevgilisi Emir Ersoy ile evlilik düşünceleri olup, olmadığı sorulan Gökçe Bahadır, "Kısmet artık..." diyerek yanıtladı.

Haber

Arkadaşlık aşka dönüştü

Yunan işletmeci Yiannis Magnos ile ilişkisini noktaladıktan sonra uzun süredir yalnız olan Bahadır, geçtiğimiz haziran ayında müzisyen Emir Ersoy ile birlikte "Sezenli Şarkılar" projesinde birlikte yer almıştı. İkilinin arkadaşlığı kısa sürede aşka dönüşmüştü.

İlk kez el ele!

Geçtiğimiz ay Nişantaşı'nda sevgilisi Emir Ersoy ile birlikte ilk kez el ele görüntülenen Gökçe Bahadır, sevgilisinin elini bir an olsun bırakmamıştı.

"Çok mutluyuz"

Muhabirlerle sohbet eden ünlü oyuncu, "Her şey yolunda, çok mutluyuz. Birbirimizi tanıyoruz. Şu an her şey çok güzel gidiyor." demişti.

"10 parmağında 10 marifet var!"

Emir Ersoy ise Bahadır ile ilişkisini hakkında, "Gökçe harika bir insan, 10 parmağında 10 marifet var. Oyunculuğu harika, çok güzel şarkı söylüyor. Dediği gibi; çok mutluyuz." ifadelerini kullanarak, sevgilisine övgüler yağdırmıştı.

"Bizi müzik birleştirdi"

Daha önce ilişkisini doğrulayan Gökçe Bahadır, "Daha çok yeni bir birliktelik. Albüm yapmıştık birlikte, o vesileyle tanıştık." demişti.

Gazetecilerin, "Sizi müzik birleştirdi' diyebilirmiyiz?" şeklindeki soruları üzerine ise tebessümle cevap veren Bahadır, "Evet, müzik birlikteliğimize vesile oldu." ifadelerini kullanmıştı.