Hadise-Mehmet Dinçerler'in boşanması sonrası ortaya çıkan gerçek şoke etti

30 Nisan'da Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen düğünle hayatını birleştiren Hadise ve Mehmet Dinçerler'in evliliği yalnızca 5 ay sürdü. İkili, Beykoz 2. Aile Mahkemesi'nde görülen dava sonrası boşandı. Boşanma sonrası Hadise'nin Mehmet Dinçerler'e yüklü miktarda borç para verdiği ortaya çıktı. İşte detaylar...

Hadise-Mehmet Dinçerler'in boşanması sonrası ortaya çıkan gerçek şoke etti

Çok konuşulan 1 yıllık ilişkilerini Nisan sonunda resmiyete dönüştüren Hadise-Mehmet Dinçerler çiftinin yüzü nikâhtan beri gülmemişti.

Hadise’nin eski ilişkisinin her daim gündeme gelmesi, Mehmet Dinçerler’in aile şirketlerinin borçları derken sorunlardan kafalarını kaldıramayan ikili, sonunda ayrı yollara gitmeye karar verdi.

Boşanma protokolüne imza atan ünlü çift, dün Beykoz 2. Aile Mahkemesi'nde saat 16:00'da görülen dava sonrası boşandı.  Anlaşmalı boşanan Hadise ve Mehmet Dinçerler duruşmaya katılmadı.

"Yoksa daha erken olabilirdi"

Hadise'nin avukatı Hakan Öncel, çiftin takılar nedeniyle yaşadıkları anlaşmazlığı doğruladı ve "Basına yansıyan haberlerden dolayı süreç biraz uzadı. İki hafta sonra boşanma gerçekleşti, yoksa daha erken olabilirdi" dedi.

Takıları verdiği borç yerine saydı

İddiaya göre; Hadise düğünde kendisine takılan takıları evliliği sırasında Mehmet Dinçerler'e borç olarak verdiği yüklü miktardaki paranın yerine saydı.

Hadise ve Mehmet Dinçerler neden boşandı?

Hadise'nin klibinde ve konserinde Murda'yla samimi görüntüler vermesi de evliliğin bitmesine neden olarak gösteriliyor. 

Öte yandan Dinçerler'in Hadise'nin sahne kıyafetlerine karıştığı, bu sebeple Hadise'nin ayrılık kararı aldığı öne sürülmüştü. Kendisine yapılan psikolojik baskı sonrası ünlü şarkıcı Hadise, iddialara göre dayanamayarak boşanma davası açtı.

30 Nisan 2022 tarihinde evlenen Hadise ve Mehmet Dinçerler, 30 Eylül 2022'de tek celsede boşandı.