Hande Erçel ile Can Yaman partner mi oluyor?

Sen Çal Kapımı dizisinin final yapmasının ardından yeni teklifleri değerlendiren Hande Erçel, bomba bir projeye imza attı. Ünlü oyuncunun yeni dizisindeki partneri ise, en az onun kadar popüler bir isim.

Hande Erçel ile Can Yaman partner mi oluyor?

Geçtiğimiz aylarda final yapan Sen Çal Kapımı dizisiyle ünü ülke sınırlarını aşan Erçel'in hangi projeye imza atacağı merak ediliyordu.

2021-2022 sezonunun bitmesine haftalar kala Hande Erçel'den beklenen imza geldi. Şu sıralar meslektaşı Kaan Yıldırım'la aşk yaşadığı konuşulan 28 yaşındaki oyuncu, kısa bir süre sonra Türkiye'de yayın hayatına başlayacak olan Disney Plus'la anlaştı.

Yeni dizisiyle setlere dönmeye hazırlanan 28 yaşındaki oyuncunun partneri ise en az onun kadar popüler bir isim. Disney Plus'ın bir araya getireceği iddia edilen bu ikili, hem Türkiye'de hem de dünyada çok konuşulacak.

Kerem Bürsin'den ayrıldıktan sonra Halka dizisinde birlikte rol aldığı Kaan Yıldırım ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Hande Erçel, artık tatilden sıkıldı.

Yeniden setlere dönmek isteyen oyuncu, çalışmayı özledi. Yapımcılarla görüşmelere devam eden ve ismi Disney Plus’ın El Turco isimli yeni dizisiyle anılan ünlü oyuncunun ne yapacağını hayranları da merakla bekliyor.

Hande Erçel'in El Turco dizisinde Can Yaman'la partner olacağı konuşuluyor. Hayranları heyecanla yeni projeyi bekliyor ve Can Yaman ile Hande Erçel ikilisinin buluşmasını da çok istiyor.

"Yeniden setlere dönmek istiyor"

Hande Erçel, “Bir iş yapacağız ama net değil. Setleri çok özledim. Aşırı özledim. Eylül’den beri çalışmıyorum. Çok uzun zaman oldu, özledim” diyerek yeniden setlere döneceğini duyurdu.