İvana Sert ve Sezer Dermenci ile nikah masasına oturuyor

Ünlü modacı İvana Sert, Kasım ayında ikinci kez gelin oluyor. Hem İzmir'de hem de İstanbul'da iki küçük düğün yapılacak. Sezer Sert Dermenci, İvana'nın oğlu Ateş ile çok iyi anlaşıyor. İvana Sert, 'Sezer ile çok eğleniyoruz' dedi.

İvana Sert ve Sezer Dermenci ile nikah masasına oturuyor

İvana Sert, 2020’de aşk yaşamaya başladığı turizmci sevgilisi Sezer Dermenci’den geçtiğimiz Mart ayında evlilik teklifi almıştı.

“Allah dualarımı duydu ve kabul etti, bana istediğim adamı yolladı” diyen İvana, ayağını yerden kesen aşkı ile kasımda nikah masasına oturacak.          

Bir aksilik olmazsa hem İzmir’de, hem de İstanbul’da iki küçük düğün yapılacak. Sevgililer hafta sonunu İzmir Urla’da geçirdi.

Yanlarında İvana’nın eski eşi Yurdal Sert’ten olan oğlu Ateş de vardı. Sosyetik güzel, Sezer Dermenci’ye “Evet” yanıtını vermeden önce 15 yaşındaki oğlundan onay aldı.            

Nafakayı az bulmuştu

Ünlü modacı, 2013 yılında boşandığı Yurdal Sert'in ödediği 5 bin TL'lik nafakanın, oğlu Ateş'in eğitim masraflarına yetmediği için yüzde 300 zam yapılmasını isteyerek açtığı davayla ilgili açıklama yapmıştı.

İvana Sert, eski eşi Yurdal Sert'in "İşlerim yolunda gitmiyor" şeklindeki savunmasına, "Hepimizin işleri kötü gidiyor ama çocuğumuz var ve ona bakmak zorundayız, bu kadar yani" karşılığını verdi.

2004'te dünyaevine giren Yurdal Sert ve İvana Sert'in evliliği dokuz yıl sürmüştü. Çiftin bu evliliğinden Kayon Ateş Sert adında bir çocukları oldu.