Kaan Yıldırım'dan Pınar Deniz itirafı!

Pınar Deniz ile yeni bir birlikteliğe yelken açan Kaan Yıldırım, basın mensuplarının evlilik sorularına yanıt verdi. Oyuncu, 'Bu konular çok özel konular. Kendi içimizde yaşayalım. Bu kadar kameranın olduğu yerde bunları konuşmayalım' dedi.

Kaan Yıldırım'dan Pınar Deniz itirafı!

Oyuncu Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım, hakkındaki aşk dedikoduları doğrulanmıştı. Çift, iki hafta önce Harbiye Açıkhava'da düzenlenen Melike Şahin konserine el ele gelmişti. Deniz ile Yıldırım, ardından birlikteliklerini sosyal medyaya taşımıştı.

Kaan Yıldırım'dan Pınar Deniz itirafı!

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Deniz ile aşkı tam gaz devam eden Kaan Yıldırım, önceki gün partneri Özge Gürel ile birlikte görüntülendi.

 Basın mensuplarıyla sohbet eden Yıldırım, sevgilisinin, ablası Nilüfer Yıldırım'ı sosyal medyadan takibe alması ile ilgili sorulara yanıt verdi.

Kaan Yıldırım'dan Pınar Deniz itirafı!

"Ailemle tanıştı"

Konuyla alakalı konuşan Kaan Yıldırım, "Hangi dönemdeyiz? Neye göre, kime göre değerlerimiz değişiyor? Ablam benim hayatımdaki en önemli insanlardan biri, Pınar da öyle... Birbirlerini sosyal medyadan takibe almışlar. Ne var ki bunda? Pınar tabii ki ailemle tanıştı. Bu gayet normal değil mi? Lütfen artık böyle şeyleri olağanüstü durumlarmış gibi karşılamayalım" ifadelerini kullandı.

"Bu konular çok özel"

Oyuncu, muhabirlerin, "evlilik" sorularına ise, "Bu konular çok özel konular. Kendi içimizde yaşayalım. Bu kadar kameranın olduğu yerde bunları konuşmayalım" yanıtını verdi.

Kaan Yıldırım'dan Pınar Deniz itirafı!