Seda Sayan ile ilgili şaşırtan gerçek, yıllar sonra ortaya çıktı! En yakın dostu anlattı!

Ünlü şarkıcı ve program sunucusu Seda Sayan'ın ünlü olma süreci dikkat çekti. Seda Sayan'ı keşfeden ünlü sanatçı Kibariye, Seda Sayan'ın nasıl tanınır olduğunu anlattı.

Seda Sayan ile ilgili şaşırtan gerçek, yıllar sonra ortaya çıktı! En yakın dostu anlattı!

Ünlülerin, ünlü olmadan önceki yaşamları ve ünlü olma hikayeleri merak edilerek zaman zaman gündeme gelmeye devam ediyor.

Ünlülerin tanınır olma serüveninde yaşadıkları bazen sinema filmlerine konu olarak izleyicilerden yoğun ilgi alıyor.

Birçok ismin ünlü olma hikayesi ilginç ve zorluklarla dolu olurken şöhret merdivenlerini çıkanların kimisi de burada fazla tutunamayarak bir süre sonra unutuluyor.

Ünlü olma serüveninde sıra dışı bir hikayesi olan ünlülerden biri de Seda Sayan. Aysel Gürsaçer, bilinen adıyla Seda Sayan, Türk şarkıcı, oyuncu ve sunucu. Peki Seda Sayan ünlü olmadan önce ne yapıyordu?

Seda Sayan'ı keşfeden ünlü sanatçı Kibariye, Star TV’de katıldığı Alelade Show isimli programda o dönem yaşananları anlattı.

Seda Sayan'ı kendisinin keşfettiğini söyleyen ünlü isim, Seda Sayan'ı ilk gördüğü anı ve Seda Sayan'ın o dönem yaptığı işi böyle anlattı.

Doğu Demirkol ile Alelade Show’a konuk olan Kibariye, programda meslektaşı Seda Sayan ile sarıldıkları pozu görünce hemen alkışladı.

 Şarkıcı, sonrasında da Sayan’ı nasıl keşfettiğini anlattı.

“Sen buraya yakışmıyorsun’ dedim”

Kibariye, “Şu Seda’yı ne zaman görsem içimin yağları eriyor. Biz aynı evde 40 sene yaşadık. Bir butiğe gittim, kendime kazak almak istedim. Seda’yı bir gördüm, maşallah çok güzel kadın. ‘Sen buraya yakışmıyorsun. Sesin var mı senin?’ dedim. Azıcık şarkı okudu. Bana da alt kadro lazımdı. Seda’yı ben o zaman keşfettim. Başka kimseye böyle bir şey yapmadım. Elektriğim Seda ile tuttu. Kalbi çok güzeldir Seda’nın. Ekranda nasıl konuşuyorsa aynı öyledir” ifadelerini kullandı.

Kirabiye, 'Seda Sayan'ı ben keşfettim' deyip anlattı! 'Sen buraya yakışmıyorsun'