Klibinde Murat Altan'ı oynatmıştı! Hülya Avşar'dan şaşırtan itiraf! 'Karga burunlu…'

Güzelliği ile yıllara meydan okuyan Hülya Avşar, yeni şarkısının klibinde rol alan partnerini yolda yürürken bulmuştu. Avşar'ın jönü Murat Altan, şarkıcının 1997-2005 yılları arasında evli kaldığı eski eşi ve kızı Zehra'nın babası Kaya Çilingiroğlu'na benzetilmişti. Yeniköy'de görüntülenen Hülya Avşar, söz konusu benzerlik hatırlatılınca, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Klibinde Murat Altan'ı oynatmıştı! Hülya Avşar'dan şaşırtan itiraf! 'Karga burunlu…'

Futbol yorumcusu Kaya Çilingiroğlu ile 1997 yılında nikâh masasına oturup, 2005'te boşanan ve bu evlilikten Zehra adında 24 yaşında bir kızı olan Hülya Avşar, geçtiğimiz hafta yeni şarkısını çıkardı.

Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre, iddialı sahnelerin yer aldığı klipte Avşar’a, yürüyüş yaparken karşılaştığı ve hiçbir oyunculuk deneyimi olmadığı halde klibinde oynaması için teklifte bulunduğu bir yazılım şirketinde çalışan Murat Altan eşlik etti.

"Kaya'nın yan sanayisi"

Murat Altan'ın, Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu'na benzerliği dikkatlerden kaçmadı. Sosyal medyada, “Çakma Kaya gibi” , “Aynı eski kocasına benziyor” , “Kaya’nın yan sanayisi” şeklinde yorumlar yapıldı.

“İnanamadı, dalga geçtim sandı”

Geçtiğimiz hafta kendi adını taşıyan tenis turnuvasının gerçekleştiği Akatlar'daki spor kompleksinde görüntülenen Hülya Avşar, yeni şarkısı için jönünü yolda bulduğu hatırlatılınca, şu açıklamayı yapmıştı:

"Sormayın. Epey bir oyuncu aradık; baktım hep yakışıklı hep yakışıklı gelenler. Bana da açıkçası çok yakışıklı cazip gelmiyor. Yakışıklı erkek çok sevmiyorum. Yürüyüş yaparken bir baktım karşıdan yakışıklı değil ama karizmatik, tarz. Baktım, baktım, baktım sonra ertesi gün arabayla geçerken yine aynı yerde fakat bu sefer konuşmak istedim. Kalabalık trafik var, dönecek yer bulamıyorum. Neyse heyecan yaşayıp döndüm. İnanamadı, dalga geçtiğimi zannetti. Sonra 'Ne olacak hatıra olur benim için' dedi. Böyle başladık. Yazılımcı, iki tane çok güzel çocuğa var, eşi var. Çok şeker insanlar. Eşi sorun çıkarmadı herhalde."

İşte Hülya Avşar'ın bulduğu jön...

Klibinde Murat Altan'ı oynatmıştı! Hülya Avşar'dan şaşırtan itiraf! 'Karga burunlu…'

"Çok mutluyum"

Hülya Avşar, önceki gün Yeniköy'de görüntülendi. Yeni şarkısı 'Anlatma'yla alakalı konuşan şarkıcı, "Çok mutluyum, keyifli yani. Şarkımız çok güzel oldu, ben de çok seviyorum şarkımı" dedi.

"Belki benim tipim böyle"

Yolda bulup klibinde oynattığı Murat Altan'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu'na benzerliği hatırlatılınca Avşar Kızı, "Hiç ilgisi yok. Burnuyla sanki biraz bağdaşlaştırdınız. Bence Kaya da çok yakışıklı ve karizmatik bir adam, net. Gördüğüm en şık giyinen insanlardan biri, en kültürlü insanlardan biri. Onun o karizması hep sapyoseksüel olmasından bahsediyoruz ya... Zaten zeki olan ve davranışlarıyla hayattaki duruşuyla olan herkes benim için en yakışıklı, hoş adamdır. Tipine göre çok fazla karar vermiyorum. Murat da boylu poslu, karizmatik adam. Kameraya yakışır, kameranın seveceği bir tipti. Belki benim tipim böyle. Belki de karga burunlu seviyorum" diye espri yaptı.

Klibinde Murat Altan'ı oynatmıştı! Hülya Avşar'dan şaşırtan itiraf! 'Karga burunlu…'

"Şarkıcıdan çok oyuncuyum"

Klibinde çıplak görüntüsüyle alakalı konuşan Avşar, "Yalnızlığı anlatabilecek en güzel şey oydu, yazarken. Yalnızlığı çok düşündüm, dedim ki ben böyle bir şey yapayım. Sahneyi çekerken hiç zorlanmadım. Ben oyuncuyum, daha zorlanmam gereken ama zorlandığım şeyler oldu sinema filmleri çekerken. Şarkıcıdan çok oyuncuyum" dedi.

"O kadar da pervasız değiliz"

Sahneyi çekerken sınırlı sayıda set çalışanın olduğunu belirten Hülya Avşar, "O kadar da pervasız değiliz. Her şeyin bir taktiği var. Yöneten de ben olduğum için her şeyi istediğim gibi organize ettim" dedi.

Hayranlarıyla fotoğraf çektirdi

Röportaj sırasında kendisine ilgi gösteren hayranlarını kırmayan Hülya Avşar, sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Klibinde Murat Altan'ı oynatmıştı! Hülya Avşar'dan şaşırtan itiraf! 'Karga burunlu…'