Maske Kimsin Sen'de Kuzgun'un kim olduğu ortaya çıktı

1 Ocak'ta FOX TV ekranlarında izleyicisi ile buluşan Maske Kimsin Sen programı tüm hızıyla ekranlara devam ediyor. Eda Ece, Melis Sezen, Alican Yücesoy ve Doğu Demirkol'un jüri koltuğunda oturduğu yarışmada birbirinden ünlü isimler maskelerin ardında performanslarını sergiliyor. Tansel Öngel'in sunumu üstlendiği programda her hafta bir ünlü maskesini çıkararak yarışmaya veda ediyor. Bu hafta veda eden maskelerden Kuzgun oldu. Kuzgun maskesinin altından Kubilay Aka çıktı.

Maske Kimsin Sen'de Kuzgun'un kim olduğu ortaya çıktı

FOX TV'nin yeni eğlence programı Maske Kimsin Sen'de bu hafta veda eden isim belli oldu. Haftalardır Kuzgun maskesiyle performansını sergileyen ünlü isim Kubilay Aka çıkarak yarışmaya veda etti. Daha öncede Kubilay Aka olarak tahmin edilen ünlünün kim olduğu merak ediliyor. İşte Kubilay Aka'ya dair tüm detaylar...

Haber

Maske Kimsin Sen Kuzgun Kubilay Aka kimdir?

12 Nisan 1995 İstanbul doğumlu Kubilay Aka 26 yaşındadır. Kubilay Aka, Eskişehir Anadolu Üniversitesinde Havaalanı Yönetim bölümünü bitirmiştir.

Muğla'da özel bir havalimanı şirketinde çalışırken tesadüfen keşfedilen ve Vatanım Sensin dizisinin deneme çekimlerine çağırılan Kubilay Aka, dizide Ali Kemal karakterine hayat vererek ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştirmiştir.

Oyunculuk kariyeri boyunca birçok yapımda rol alan Kubilay Aka Kanal D'de yayınlanan, başrollerinde Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in yer aldığı 'Vatanım Sensin' dizisinde Ali Kemal karakterine hayat vermiştir.

Türk televizyonlarının uzun soluklu dizisi Çukur'un oyuncu kadrosunda yer alan Aka, dizide 4 sezon boyunca çok sevilen Celasun karakterini başarıyla oynamıştır.

Yakışıklı oyuncu Kubilay Aka şimdilerde Oğlum dizisinde  Bulut karakterine hayat veriyor.

Haber

Kubilay Aka'nın rol aldığı dizi ve filmler:

•2016-2017 Vatanım Sensin: Ali Kemal rolünde

•2017 Arif V 216: Yakışıklı Kemal rolünde

•2017-2021 Çukur: Celasun rolünde

•2018: Aşk Bu Mu?: Umut rolünde

•2020- 2021 Aşk 101: Kerem rolünde

Haber