MasterChef'te Burak'tan Gamze'ye ağır sözler! Mehmet Şef çok sinirlendi!

Jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun oturduğu MasterChef Türkiye'de maraton başladı. İlk takım oyunlarının oynandığı yarışma, 25 Ağustos akşamı 51'inci bölümüyle ekranlara geldi. Kırmızı ve mavi takım arasında oynanan son dokunulmazlık oyununu mavi takım kaybetti. Akabinde bireysel dokunulmazlık için mücadele eden mavi takımda Burak-Gamze gerginliği yaşandı. Oylama sırasında yüzleşen yarışmacılardan Burak Kaya'nın Gamze'ye hakaret ettiği ortaya çıktı. Kaya'nın tavrına çok sinirlenen Mehmet Şef, özür diletti. İşte detaylar...

MasterChef'te Burak'tan Gamze'ye ağır sözler! Mehmet Şef çok sinirlendi!

Tv8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef Türkiye tüm heyecanıyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Ana kadronun oluşmasının ardından ilk takım oyunlarının oynandığı haftada iki oyunu da kazanan mavi takım olmuştu. Dün 51'inci bölümü yayınlanan MasterChef'te ilk dış oyun oynandı. İngiltere Başkonsolosluğu'nda yemek yapan takımlardan kazanan taraf kırmızılar oldu.

Böylelikle bireysel dokunulmazlık için mücadele eden mavi takım yarışmacılarından kazanan Burak oldu. Yeni kurallar gereği takım kaptanı Yağız ve Burak'ın dokunulmaz olduğu oylamaya Gamze ve Burak Kaya arasındaki tartışma damga vurdu.

MasterChef'te Burak'tan Gamze'ye ağır sözler! Mehmet Şef çok sinirlendi!

"Sen çok tehlikelisin"

Oylama sırasında Gamze, Burak Kaya’ya oy atarken bir önceki oyunda ve son oyunda yaşananları gündeme getirdi. Bu sırada lafa giren Burak, "O konuyu hiç açma bence, çünkü seni burada rezil ederim" dedi. Konuşmaya devam eden ve ikinci takım oyununda bulaşıkların arasına koyulan ürünler konusunda şeflere bir şey söylemediğini vurgulayan Gamze, Burak'ın kendisini ispiyonculukla suçladığını belirtti.

Bugün de benzer bir hadiseyle karşı karşıya geldiklerini anlatan Gamze, Kaya'nın kendisine kötü bir söz söylemesine rağmen ona cevap vermediğini açıkladı. Bunun üzerine Burak ise 'Sen çok tehlikelisin' diyerek Gamze'ye yaptıklarından sonra ne beklediğini sordu.

"İşin içine hakaret girerse tepkimiz ağır olur"

Gamze'nin ısrarlara rağmen o sözü söylememesinin ardından Somer Sivrioğlu, "Gamze ile Burak Kaya arasındaki tartışmada Gamze’nin söylediğine göre kullanılan birkaç tane yakışık almayan söz var. Biz bunları bilmiyoruz, görmedik, burada değildik.Fakat bütün stüdyomuz kameralarla dolu. Bu sözün üzerine biz bunu inceleyeceğiz ve uyarılarımızı yapacağız. Burada Yemek tartışılır belli bir saygı çerçevesinde. İşin içine hakaret girerse o zaman bizim tepkimiz de tahmin ettiğinizden çok daha ağır olur" dedi.

MasterChef'te Burak'tan Gamze'ye ağır sözler! Mehmet Şef çok sinirlendi!

Burak'ın sözleri kızdırdı

Burak Kaya daha sonra açıklama yapıp yaptığı hakaretleri açıkladı ve "Gerizekalı dedim, çakal dedim yüzüne de söylerim" dedi. Somer Şef, ‘Eğer böyle bir laf söylediysen biz buna izin vermeyiz… Bu hakaret’ dedi. Burak’ın kendinden özür dilenmesi gerektiğini dile getirmesinin ardından Gamze’nin hakaret etmediği dile getirildi.

Burak’ın hiç kimseyi konuşturmaması ve 'Gamze beni ispiyonladı' demesi üzerine Mehmet Şef, ‘Sürekli kendi haklı olduğunu düşünür bir durumdasın, orada ben vardım ve bana göstermedi. Benim için iki yarışmacı da aynıdır. O bana göstermedi demek ki ispiyon değil. Ne diye Gamze senden özür dileyecek özür dilemesi gereken bir kelime var mı?’ dedi.

Mehmet Şef küplere bindi

Gamze’nin sadece Burak’ın hakaret ettiğini kendisinin öyle bir şey söylemediğini dile getirmesinin ardından Mehmet Şef, Burak Kaya’ya dönerek; "O zaman sen özür dileyeceksin. Dile" dedi. Burak'ın "Özür dilerim. Bir daha özür dileyeceksin sen benden" demesi ise bardağı taşıran son damla oldu. Mehmet Yalçınkaya, "Oğlum sen özür dileyeceksin o dilemeyecek! Özür dile ve devamını getirme" dedi.

MasterChef'te Burak'tan Gamze'ye ağır sözler! Mehmet Şef çok sinirlendi!

Eleme potasındaki isimler

Oylamanın bitmesinin ardından en çok oyu alan Gamze ve Şeyma potaya giden son iki yarışmacı oldu. Böylece bu hafta MasterChef'in eleme potasındaki isimler; Büşra, Dilan, Fatmanur, Kaan, Gamze, Şeyma oldu.