Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si Ezgi Mola'yı dehşete düşüren olay! Kimse inanamadı!

Masumlar Apartmanı daha başlamadan önce kitabı okuyan Ezgi Mola o olaya dikkat çekmişti. Gerçek hayatta yaşanan dehşet olay dizide de yayınlandı. İşte izleyen kimsenin inanmak istemediği Safiye'nin başına gelen o olay...

Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si Ezgi Mola'yı dehşete düşüren olay! Kimse inanamadı!

TRT 1’de Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, izleyenleri hikayesiyle çok etkileyen bir yapım. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayesinden derlediği romanından alıntılanan dizide Safiye karakterine Ezgi Mola başarıyla hayat veriyor.

Ezgi Mola, dizide oynamaya başlamadan önce Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanını da okumuştu. Oyuncu, o dönem, çok etkileyici bir hikayenin gelmekte olduğunu da takipçileriyle sosyal medyadan paylaşmıştı. Mola’nın okurken inanamadığı ve çok şaşırdığı olay, sonunda dizide ortaya çıktı.

Mola, 8 yıl ara verdikten sonra Masumlar Apartmanı dizisinin senaryosunu okumuş ve gelen teklifi hikayeyi çok beğendiği için geri çevirmemişti. Merve Dizdar ve Birkan Sokullu ile birlikte başrolde yer alan Ezgi Mola, annesi tarafından travmatik bir kişilik haline dönüştürülen Safiye’yi o kadar başarılı oynuyor ki izleyiciden her bölüm övgü dolu mesajlar almakta.

İçine kapalı bir hayat süren Safiye’nin kimseye dokunamayan ve temizlik konusunu travmatik bir hale getirmiş bir kişi olarak yaşadığı çile, kimi zaman komik durumlara da neden oluyordu. Safiye’nin başlangıçta çok daha vahim bir şekilde ele alınan durumu, giderek çevresindekilerin de desteğiyle iyileşmeye başladı.

Yıllarca annesi tarafından baskılanan, ezilen, horlanan, aşağılanan Safiye’nin hastalıklı kişiliğine neden olaylar, dizi ilerledikçe ekrana gelmekte. Annesinin ölümünden sonra onun gibi giyinen, onun gibi davranan ve evdeki herkesi kendi kurallarına göre yaşatan Safiye’nin bir anısı, izleyicinin yüreğini yaktı!

Annesinin ölüm döşeğindeyken ona söylediklerini duyanlar, Safiye’nin nasıl yıllarca bu korkunç yükü sırtında taşıdığına inanamadı! Annesi, kendi yalnızlığının içine Safiye’yi de gömmeye çalışırken, ona azap dolu cümleler bırakmıştı!

Kendisi gibi Safiye’nin de mutsuz olmasını isteyen annesi, son nefesini vermeden önce “Sen de yalnız öl” derken, “Beni unuttuğun her gün, kardeşlerinin ömründen bir gün eksilecek” sözleriyle sırtına büyük bir yük bırakmıştı!

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre Ezgi Mola, dizide oynamaya başlamadan önce Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanını da okumuştu. Oyuncu, o dönem, çok etkileyici bir hikayenin gelmekte olduğunu da takipçileriyle sosyal medyadan paylaşmıştı. Mola’nın okurken inanamadığı ve çok şaşırdığı olay, sonunda dizide ortaya çıktı.

Mola, bu hafta yayınlanan 55. bölümdeki o sahneye atıfta bulunan bir paylaşım yaptı ve duygularını paylaştı. Tıpkı sahneyi izleyenlerin şoke olduğu gibi oyuncu da bu sahneden çok etkilenmişti. Bir annenin çocuğuna ölürken söylediği bu sözlerden sonra, Safiye’nin neden bu hale geldiğini de daha iyi anladı izleyici…