Mert Ramazan Demir ile aşk yaşadıkları ortaya çıkmıştı! Afra Saraçoğlu'yla ilgili menajerinden flaş hamle! Harekete geçti!

Afra Saraçoğlu'nun menajeri sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, oyuncu hakkında yapılan hakaret içerikli paylaşımlara ilişkin suç duyurusun bulunulduğunu açıkladı.

Mert Ramazan Demir ile aşk yaşadıkları ortaya çıkmıştı! Afra Saraçoğlu'yla ilgili menajerinden flaş hamle! Harekete geçti!

Birçok kez arkadaş olduklarını ifade eden Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun geçtiğimiz günlerde aşk yaşadığının görüntüleri ortaya çıktı.

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki bir koya demir atan teknesinden denize giren çift öpüşürken görüntülenmişti.

Çiftin ilişkisi hakkında sosyal medyada çok sayıda yorum yapılmış, bazı paylaşımlar ise haddini aşmıştı. Yapılan paylaşımlara için Afra Saraçoğlu harekete geçti.

Suç duyurusunda bulunuldu

Menajeri sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda oyuncu hakkında yapılan hakaret içerikli paylaşımlara karşı savcılığa suç duyurusunda bulunulduğunu ifade etti.

Afra Saraçoğlu’nun menajeri açıklamasında, “Afra Saraçoğlu hakkında internet ve sosyal medya üzerinden hakaret içeren paylaşım yapan, kişilik haklarına saldırıda bulunan kişilerle ile alakalı olarak savcılığa suç duyurusunda bulunulmuş olup, haklarında yasal işlem başlatılacaktır” ifadelerini kullandı