Sultanahmet'e giden Müge Anlı, tanınmamak için bakın ne yaptı!

Ünlü televizyoncu Müge Anlı, yakın arkadaşlarıyla birlikte Sultanahmet'e gitti. Ramazan'da Sultanahmet'i bir başka sevdiğini söyleyen Müge Anlı'nın tanınmamak için kendisini kamufle etmesi ve o halinin sosyal medyaya yansıması gündem oldu.

Sultanahmet'e giden Müge Anlı, tanınmamak için bakın ne yaptı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programındaki efsane sunuculuğuyla gündeme gelen Müge Anlı, Ramazan ayında arkadaşlarıyla Sultanahmet'e gitti! Instagram'a yakın bir zamanda katılan ve zaman zaman günlük hayatından anları paylaşan Müge Anlı, Ramazan paylaşımıyla olay oldu.

"Ramazan'da Sultanahmet'i bir başka seviyorum" diyerek arkadaşlarıyla selfie'sini paylaşan Müge Anlı'yı görenler tanıyamadı.

Müge Anlı'nın arkadaşı ünlü isminin başörtüsü ve gözlükle tanınmaz hale geldiği görüntüsünü paylaşarak "Fotoğraf çektirmek istemeyince görünmez olan bir arkadaşınız var mı?" dedi.

Müge Anlı ise, bu yorumu paylaşarak "Aşk olsun. Hem korona var hem de dua ediyoruz. Dikkatimizin dağılmaması gerekiyor" dedi.

Sultanahmet'e giden Müge Anlı, tanınmamak için bakın ne yaptı!

Ajda Pekkan akıllara geldi

Müge Anlı'nın görüntüsü sosyal medyada gündem oldu. Anlı'yı görenler hayatında hiç metrobüse binmediğini söyleyen Ajda Pekkan'a da bu yöntemi önerdi.