Ne Demet Özdemir ne Serenay Sarıkaya! Hande Erçel'in yeni rakibi belli oldu!

Son dönemin popüler oyuncularından Hande Erçel, Top Face Handsome and Beautiful adlı güzel yüzlü isimlerin seçildiği listede zirveye adını yazdırdı. Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in başı çektiği listede, Erçel dışında yer alan tek Türk kadın oyuncunun Özge Yağız olması yeni bir polemik yarattı.

Ne Demet Özdemir ne Serenay Sarıkaya! Hande Erçel'in yeni rakibi belli oldu!

Special Awards tarafından düzenlenmekte olan 'Top Face Handsome and Beautiful 2022' listesi açıklandı. Bu yıl listeye 6 Türk ünlü isim damgasını vurdu. Listede yer alan isimlerde 2 çiftin bulunması da ayrıca dikkat çekti. Hande Erçel ve Özge Yağız'ın tek kadın oyuncular olarak yer aldıkları listede Serenay Sarıkaya ve Demet Özdemir gibi kişilerin yer almaması da gözlerden kaçmadı. Bu sonuçlar; Hande Erçel ile Özge Yağız arasında bir rekabet mi doğuyor dedirtti.

Ünlü çift zirveyi kimseye kaptırmadı

Söz konusu listede zirvenin sahibi erkeklerde Kerem Bürsin, kadınlarda ise sevgilisi Hande Erçel oldu.

Özge Yağız 21.'ci, sevgilisi Gökberk Demirci 46.'cı, Burak Özçivit 97.'ci, Aras Bulut İynemli ise 98.'ci sırada yer alabildi.

Tek kalemde sildi

Bir dönem yakın arkadaş olan Hande Erçel ile Demet Özdemir arasında kıskançlık krizi yaşandığı iddia edildi.

Takvim'in haberine göre, özel hayatında ve işinde beklediğini bulamayan Demet Özdemir, hıncını Hande Erçel'den çıkarıp, Instagram'dan takip etmeyi bıraktı.

İddiaya göre, aynı menajerlik şirketine bağlı olduğu Hande Erçel'in daha teklif alması Demet Özdemir'i rahatsız etti. Türkiye pazarına açılacak olan Disney Plus ile projeler yapacak olması bardağı taşıran son damla oldu. Disney Plus, Can Yaman'dan sonra Hande Erçel'in de kapısını çaldı.

Hande ile yeni bir projenin anlaşmasını yaptı. Erçel'i kıskandığı için Demet Özdemir, Instagram'da takipten çıktı.