Oyuncu Belçim Bilgin'den evlilik sorusuna şaşırtan cevap! 'Özenle paylaştığımız birlikteliğimizin...'

Yılmaz Erdoğan ile boşanmasının ardından Alfredo Di Blasio ile aşk yaşamaya başlayan oyuncu Belçim Bilgin, geçtiğimiz akşam bir yılbaşı partisine katıldı. Gazetecilerle bir araya gelen Bilgin, geçtiğimiz aylarda geçirdiği trafik kazasıyla ilgili konuşurken evlilik sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti.

Oyuncu Belçim Bilgin'den evlilik sorusuna şaşırtan cevap! 'Özenle paylaştığımız birlikteliğimizin...'

Oyuncu Belçim Bilgin, oğlu Rodin'in babası, 12 yıllık eşi Yılmaz Erdoğan'dan 2018'de boşanmıştı. 2019'da ise Kanada'da yaşayan Alfredo Di Blasio ile Londra'da tanışıp, aşk yaşamaya başlamıştı.

Bilgin, ilişkisiyle ilgili, "Tesadüfü şekilde çalıştık. Arkadaş olarak devam edip sonra 'neler oluyor' deyip kendimizi bir ilişkinin içinde bulduk. Alfredo her yönüyle çok güzel bir insan. O da Türkiye geliyor, ben de gidiyorum. Uzak mesafede bir ilişki yaşamak şu aşamada benim için tam tersi çok daha güzel. Görüşemediğimiz dönemlerde kendimize zaman ayırıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü oyuncu, sevgilisini sokakta öptüğü bir kareyi Instagram hesabından paylaşmış ve "Aşk daima kazanır" notunu yazmıştı.

"İlişkimiz güzel gidiyor"

Geçtiğimiz aylarda Akatlar'da bulunan bir otelde gerçekleşen partiye katılan Bilgin, pari çıkışı muhabirlerin sorularını yanıtlamış; boynundaki anahtar hakkında yöneltilen soruya, "Kalbimin sahibinin anahtarı var, bu anahtarın da sahibi var. İlişkimiz de gayet güzel gidiyor" cevabını vermişti.

Öncesinde ise Zorlu AVM'de objektiflere takılan ikili, şimdilik gündemlerinde evlilik olmadığını söylemişti.

Trafik kazası geçirdi

Bilgin, 17 Nisan'da ise Kapadokya tatilinden İstanbul'a dönerken trafik kazası geçirmişti. Belinden sakatlanan ünlü isim, sosyal medya hesabından bu süreçte çektiği fotoğraflarını paylaşarak takipçilerine seslenmişti:

"Dolunayın aydınlattığı geçen Paskalya gecesi 17 Nisan'da, Kapadokya'da bir mağaradan belki de en eski olma halime zamanda göz kırpmış dönüyordum İstanbul'a, kaza geçirdim. Sürekli değişen ruh hallerim, kucağımda cevaplarını bulmam gereken sorular, anlaşılmayı bekleyen işaretler, sevgileriyle, özveriyle yaşamın en içtenlikli şarkısını şevketle fısıldayan şahane kız kardeşlerim, dostlarım, biricik ailem, sevgilim, canımın ta en içi oğlum ve en karanlıklarda kaybolduğumda kendini mucizeleriyle gösteren evrenin ilahi aritmetiği. Yalnız değiliz! Şaşkın, hayran, minnettar sevgilerimi gönderiyorum! Aldığınız nefes güzellikler getirsin!"

Oyuncu Belçim Bilgin'den evlilik sorusuna şaşırtan cevap! 'Özenle paylaştığımız birlikteliğimizin...'

"Nazar böyle bir şey değildir"

Milliyet'ten Hüseyin Altun'un haberine göre, tüm bunların ardından 39 yaşındaki Belçim Bilgin, Arnavutköy'de bir yılbaşı partisine katıldı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bilgin, geçirdiği trafik kazasıyla ilgili konuşarak; şu ifadeleri kullandı:

"Biliyorsunuz hala iyileşme ve tedavi sürecim devam ediyor. Çok acılar geliyor aklıma 2022 yılında. 6 aydır yatıyorum ve hareket edemiyordum ilk başlarda. Bana doktorum morfin verdi ve bağımlılık yapması korkusuyla kullanmadım. Acıya tahammül etmeye çalıştım. Hayatta hiçbir şey gözüktüğü gibi değil. Sevgiyi ve birlikte hareket etmenin gücünü hatırlatmak istiyorum. Ailemizin ve sevdiklerimizin değerini hep bilelim. Yatarken hep bunları düşündüm. Bu yılı geride bırakmak benim için güzel olacak. Felç kalabilirdim. Nazar böyle bir şey değildir ya, kimsenin böyle kötü düşüncelere sahip olacağını düşünmüyorum."

"Rodin'im çok mutlu olsun"

Oğlu Rodin'in mutlu olmasını istediğini dile getiren Bilgin, "Rodin'im çok mutlu olsun her zaman. Onun mutluluğu bizim mutluluğumuz" diye konuştu.

"Çok önemli değil"

Alfredo Di Blasio ile mutlu birlikteliği devam eden güzel oyuncu, gazetecilerin "2023'de bir evlilik düşünüyor musunuz?" sorusuna; "Partnerim ile çok mutluyuz. Evlilik çok önemli değil, zaten birlikteyiz. Özenle paylaştığımız birlikteliğimizin sürekli devam etmesini diliyorum" diye yanıt verdi.

Oyuncu Belçim Bilgin'den evlilik sorusuna şaşırtan cevap! 'Özenle paylaştığımız birlikteliğimizin...'