Oyuncu Cansu Tosun, Islandy markası ile heyecan yarattı

Cansu Tosun'un çıkardığı bikini görünümlü iç çamaşırı Islandy'nin IBIZA serisi şimdiden merak konusu oldu! Erkan Kolçak Köstendil, eşi Cansu Tosun'un markası Islandy reklam filminin yönetmenliğini yaptı.

Oyuncu Cansu Tosun, Islandy markası ile heyecan yarattı

Anne olduktan sonra bir süredir setlerden uzak kalan Cansu Tosun, sürpriz bir çalışmayla sevenlerinin karşısına çıktı. Oyuncu, tabuları yıkan ve fark yaratan Islandy markasını oluşturdu.

Oyunculuktan sonra iş kadını olarak sevenlerinin karşısına çıkan Cansu Tosun, “Çok Uzun araştırmalar ve çalışmalardan sonra ISLANDY markasını oluşturdum. Bir markayı yaratırken doğru zamanlama ve doğru ekiple çalışmak çok önemli. Bu kadar önem verdiğim bir proje alanında çok başarılı ve doğru isimlerle çalıştım. Çok keyifli oldu bizim için” diyerek heyecanını dile getirdi.

Cansu Tosun’un yeni heyecanında oyuncu eşi Erkan Kolçak Köstendil de yalnız bırakmadı. Cansu Tosun’un reklam filmini eşi Erkan Kolçak Köstendil yönetirken fotoğrafları ise Ece Ürünlü çekti. Eşlerin uyumu reklam çalışmasına da yansıdı.

Lansmanı 18 Temmuz’da gerçekleşecek olan ISLANDY markası Amsterdam’da bulunan Devi Clothes mağazası ile Türkiye’de sevilen alışveriş mecralarından shopigo.com aracılığıyla satışa sunulacak.

Oyuncu Cansu Tosun, Islandy markası ile heyecan yarattı

Ve karşınızda ISLANDY’nin ilk limited edition serisi IBIZA!

Palmiyenin verdiği huzur, sakinlik ve dinginlikten esinlenerek oluşturulan ISLANDY’nin ilk serisi IBIZA iddiayı ve rahatlığı bir arada sunuyor. ISLANDY’nin limitli sayıda üretilen serisi IBIZA ilhamını İbiza adasından alıyor ve palmiyenin rahatlatıcı hissini koleksiyona yansıtırken her şey yolundaymış hissini yaratıyor. IBIZA adasının eğlenceyi, özgürlüğü ve sıcaklığı yansıtan özellikleri ISLANDY’nin limitli sayıdaki IBIZA serisinde tüm renkleri ile kendini gösteriyor.

Ruh halinize göre tercih edebileceğiniz rengarenk ve desteksiz ISLANDY çamaşırları gerçek renklerini göstermekten korkma diyor ve sizi cesur olmaya davet ediyor.

Oyuncu Cansu Tosun, Islandy markası ile heyecan yarattı