Oyuncu Hazal Kaya, doğumu nerede yapacak?

İkinci çocuğunu kucağına almaya hazırlanan Hazal Kaya, hamilelik süreciyle alakalı konuştu. Doğumun Türkiye'de gerçekleşeceğini ifade eden ünlü oyuncu, 'Leyla'nın ikinci adı 'Süreyya' olacak' açıklamasını da yaptı.

Oyuncu Hazal Kaya, doğumu nerede yapacak?

Ali Atay ile mutlu bir evlilik sürdüren ve Fikret Ali adında bir oğlu bulunan Hazal Kaya, önceki gün reklam yüzü olduğu markanın lansmanında muhabirlerin sorularını yanıtladı.

"Marka takıntım kesinlikle yok"

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Kaya, "Sürdürülebilirlik hikayesi benim için kıymetli. Ben eşyalarımı eskiyene kadar yıllarca giymeyi tercih ediyorum. Hepimiz gelecek nesilleri düşünmeliyiz. Ben alışverişe yüksek miktarlarda para harcamam. Bunun için 'Artık yeni şeyler giy!' diye azar işitmişliğim bile var ama benim değer yargılarım 'Sürekli eşya değiştir' yönünde değil. Marka takıntım kesinlikle yok. Beğendiğimi alırım" diyerek, bu konudaki hassasiyetini dile getirdi.

Oyuncu Hazal Kaya, doğumu nerede yapacak?

"Kız annesi olmak enteresan geliyor"

İkinci kez anne olmaya hazırlanan Hazal Kaya, basın mensuplarının konuyla alakalı sorularına da yanıt verdi.

Ünlü oyuncu, "Hamilelik gayet güzel gidiyor. İlk zamanlarında tansiyon problemi yaşadım. Biraz zor geçti benim için ama şu an her şey yolunda. Çalışarak geçiriyorum hamileliğimi ve bu durumdan da gayet memnunum. Aşerme durumum olmadı. Eşim (Ali Atay) benim hamilelik süreçlerimde çok zorlanmadı ama Leyla doğduktan sonra Fikret Ali ile ilgilenecek mecburen, öyle konuştuk. Kız annesi olmak enteresan geliyor. Küçük küçük pembe etekler bakıyorum. Benden çok çevrem heyecanlı. 'Sonunda süsleyebileceğimiz bir bebek geliyor' diyorlar. Çocuğu neye çevirecekler ben de çok merak ediyorum" şeklinde konuştu.

Oyuncu Hazal Kaya, doğumu nerede yapacak?

"Doğum türkiye'de olacak"

Ardından doğumun Türkiye'de gerçekleşeceğini açıklayan Kaya, "İkinci ismini ilk defa açıklayayım. İkinci ismi; Süreyya olacak. Biz eski isimleri daha çok seviyoruz. Süreyya geliyor. Ben kutlama ve organizasyondan çok hoşlanmıyorum ama belli de olmaz. O an ne hissedersem o şekilde olur" dedi.

Hazal Kaya, ayrıca geçmiş projelerindeki oyunculuğu ile ilgili eleştirilere açık olduğunu, fikrine değer verdiği arkadaşlarının düşüncelerini tarttığını ve kendi hatalarının üstüne konuşmayı sevdiğini belirtti.

Ünlü isim, konuyla alakalı, "Ben eleştirilmem' gibi bir derdim yok" açıklamasında bulundu.

Oyuncu Hazal Kaya, doğumu nerede yapacak?