Petek Dinçöz ile Nida Büyükbayrakdar evlendi

Petek Dinçöz, 2014 yılında nikah masasına oturduğu Serkan Kodaloğlu'dan Mart 2022'de ayında tek celsede boşanmıştı. Ayrılığın ardından oğluyla Miami'ye yerleşen Dinçöz, geçtiğimiz haftalarda işletmeci Nida Büyükbayrakdar ile nişanlandığını duyurmuştu. Önceki gece kına gecesi düzenleyen ünlü şarkıcı, 16 Ağustos akşamı eski aşkı Nida Büyükbayrakdar ile evlendi.

Petek Dinçöz ile Nida Büyükbayrakdar evlendi

İki aydır birlikte olduğu Serkan Kodaloğlu ile 2014 yılının temmuz ayında Baltalimanı'nda bir mekanda nikah masasına oturan şarkıcı Petek Dinçöz, 2017 yılında oğlu İrfan Aslan'ı kucağına alarak ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Ancak çiftin 8 yıllık mutlu evliliğinde sıkıntılar yaşanmış ve mahkemeye başvuran Dinçöz ile Kodaloğlu, geçtiğimiz mart ayında tek celsede boşanmıştı.

"Anne-baba ilişkimiz devam edecek"

41 yaşındaki şarkıcı, ayrılık haberini sosyal medya hesabından "Sn. Serkan Kodaloğlu ile 2014 yılından beri devam eden evliliğimizi karşılıklı saygı çerçevesinde, anlaşmalı olarak bitirme kararı aldık. Oğlumuz İrfan Aslan Kodaloğlu için her zaman anne-baba ilişkimiz devam edecek. Sürece ve yaşananlara saygı duyulması dileğiyle" sözleriyle duyurmuştu.

"Anne-baba ilişkimiz devam edecek"

41 yaşındaki şarkıcı, ayrılık haberini sosyal medya hesabından; "Sn. Serkan Kodaloğlu ile 2014 yılından beri devam eden evliliğimizi karşılıklı saygı çerçevesinde, anlaşmalı olarak bitirme kararı aldık. Oğlumuz İrfan Aslan Kodaloğlu için her zaman anne-baba ilişkimiz devam edecek. Sürece ve yaşananlara saygı duyulması dileğiyle" sözleriyle duyurmuştu.

"Güzel işlerle döneceğim"

Geçtiğimiz ay oğlu ile Etiler'de objektiflere yansıyan Petek Dinçöz, Amerika’ya yerleşmesiyle ilgili olarak;  “Miami’ye çocuğumun eğitimi için yerleşme kararı aldım. Her şeyim onun üzerine kurulu. Bir ayağımız yine Türkiye’de olacak. Ama şunu söyleyebilirim ki sürprizlere açık olun. Güzel işlerle döneceğim” demişti.

"İlk adımımız hayırlı olsun"

Gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih eden ünlü şarkıcı, Nida Büyükbayrakdar ile yeni bir aşka yelken açtı. Geçtiğimiz günlerde evleneceklerine dair haberler çıkan çiftten sürpriz haber gelmişti. Yüzüklerinin fotoğrafını paylaşan Dinçöz, "Mutlu bir yuva kurmak için attığımız ilk adımımız hayırlı olsun. Rabbim bizi birbirimizden hiç ayırmasın... " dedi. Takipçileri ikiliye tebrik mesajları yağdırmıştı.

Kına gecesi yaptı

Önceki gün kına gecesi yapan Dinçöz, yakın arkadaşlarıyla göbek atmayı ihmal etmemişti. Ellerine kına yakılan Dinçöz, gecenin fotoğraflarını takipçileri ile paylaşmıştı.

Dünyaevine girdi

Petek Dinçöz, 3.5 aylık yalnızlığın ardından geçtiğimiz hafta nişanlandığını duyurduğu Nida Büyükbayrakdar ile evlendi. Çift, dün akşam Beşiktaş'taki bir otelde Nikah masasına oturdu.Törende, Petek Dinçöz ve Nida Büyükbayrakdar'ı aileleri ve yakın dostları yalnız bırakmadı. N,kahtan kareler sosyal medyada paylaşıldı.

Nikah sonrası ilk hamle

41 yaşındaki bir çocuk annesi Petek Dinçöz'ün nikahtan sonraki ilk işi soyadını değiştirmek oldu. Üçüncü evliliğini yapan ünlü şarkıcı sosyal medya hesabında Dinçöz soyadının yanına Büyükbayrakdar'ı da ekledi.

"Bizimkisi bir aşk hikayesi"

Öte yandan Petek Dinçöz, geçtiğimiz günlerde Büyükbayrakdar ile tanışmasının yıllar öncesine dayandığını açıklamıştı. Nida Büyükbayrakdar ile yıllar önce verdikleri pozu paylaşan ünlü isim, "Ben 17 yaşında sen 26 yaşında... Bizimkisi bir aşk hikayesi" ifadelerini not düşmüştü.