Rihanna'nın bebeğinin cinsiyeti alışverişte ortaya çıktı

Hamilelik sürecindeki giyim tarzıyla sık sık adından söz ettiren ünlü şarkıcı Rihanna, alışveriş yaparken sepetine eklediği çocuk kıyafetleriyle bebeğinin cinsiyetini ele verdi.

Rihanna'nın bebeğinin cinsiyeti alışverişte ortaya çıktı

Dünyaca ünlü rapçi Asap Rocky ile yaklaşık iki yıldır birlikteliğini sürdüren şarkıcı Rihanna, şimdilerde ilk kez anne olacak olmanın heyecanı yaşıyor.

Ünlü isim, geçtiğimiz haftalarda hamilelik sürecini de Extra'ya anlatmıştı. Bu dönemin göründüğü gibi rahat geçmediğini anlatan şarkıcı, normal olmayan aşermeler ve inanılmaz bir yorgunluk yaşadığını belirtmişti.

Barbadoslu şarkıcı, kendini nasıl hissettiği sorulunca, "Harika hissediyorum, bazen aşırı yorgun ve buna alışkın değilim. Gecenin herhangi bir saatinde uyanık kalabiliyordum ama şu an bedenim her dakika bana ‘şu an uyuman gerekiyor’ diyor" demişti.

Bebeğinin cinsiyetini ele verdi!

Alışverişte görüntülenen Rihanna'nın sepete koyduğu bir kıyafet ise, bebeğin cinsiyetini ele verdi. Sepetine turuncu renkli bir bebek eteği koyan güzel şarkıcı, bu hareketi ile kızı olacağı iddialarını güçlendirdi.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde akşam yemeği için dışarı çıkan ünlü şarkıcı, soğuk havaya rağmen göbeğini açıkta bırakan mavi tulumu, aynı renk ayakkabıları ve gözlüğüyle objektif karşısına geçmişti.

Yeni fotoğraflarını da 122 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlayan Rihanna, kullanıcılardan oldukça ilgi görmüştü. 20 Şubat'ta 34 yaşına basan ünlü yıldızın gönderisi, yaklaşık 8 milyon beğeni ve 37 binden fazla yorum almıştı.

Rihanna'nın bebeğinin cinsiyeti alışverişte ortaya çıktı

"Çok bomba görünüyorsun!"

Bir takipçisi gerçek adı "Robyn Fenty" olan Rihanna'ya, "Dünyanın en güzel kadını..." derken, diğer bir kullanıcı ise, "Çok bomba görünüyorsun!" yorumunda bulunmuştu. Ayrıca ünlü isim, yine, "Bebek üşümüyor mu?" şeklinde eleştirilmekten de kurtulamamıştı.

Rihanna'nın bebeğinin cinsiyeti alışverişte ortaya çıktı