Şarkıcı Aleyna Tilki evini değiştirdi

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, annesi Havva Öztel ve kardeşiyle birlikte yaşadığı sitede korku dolu bir olay yaşamıştı. Genç şarkıcı, konser verdiği sırada takıntılı hayranının evine gelip saatlerce orada beklemesi sonrası polise koşmuştu. Yaşananların ardından evini değiştirdiğini duyuran Tilki, 'Hesaplaşmak isteyen varsa, direkt bana yazsın bu saatten sonra' dedi.

Şarkıcı Aleyna Tilki evini değiştirdi

Son günlerde adı 'Uzi' lakaplı rapçi Utku Yalçınkaya ile anılan Aleyna Tilki, takıntılı bir hayranından dert yanmıştı. Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz haftalarda kendisi konserdeyken bir kişinin evine geldiğini ve ailesini korkuttuğunu söylemişti.

Evini değiştirdi!

"En büyük cezayı talep ediyorum!" diyen Tilki, yaşananların ardından evini değiştirdi.

Ailece bir travma yaşadıklarını belirten ve konuyla alakalı Twitter hesabından yeni bir paylaşımda bulunan Aleyna Tilki, "Bu beni rahatsız edenler; evim değişti! He ama hesaplaşmak isteyen varsa direkt bana yazsın bu saatten sonra! Zaten serbest kalınıyor. Ben bizzat uğraşırım!" ifadelerini kullandı.

Haber

Ne olmuştu?

Aleyna Tilki, geçtiğimiz haftalarda kabus gibi bir gece yaşamıştı. Takıntılı bir hayranı duvarlara atlayıp, dikenli telleri geçip, şarkıcının kapısına dayanmıştı.

"En büyük cezayı talep ediyorum"

Yaşadığı kabusu sosyal medyada paylaşan Tilki, "Dün gece ben konserdeyken çitlerden atlayıp, evimin bloğuna, kapı numarasına kadar öğrenip, kapıma pusu kuran sözde ‘takıntılı hayran’ kişinin hayranlıkla bir alakası yoktur! Kapıma bizzat pusu kurmuştur! En büyük cezayı talep ediyorum!" şeklinde konuşmuştu.