Şarkıcı Alişan, sonunda isyan etti! 'Yeter artık'

Kardeşi Selçuk Tektaş'ı Temmuz 2011'de koronavirüs nedeniyle kaybeden Alişan ile iki çocuğunun annesi Buse Varol, uzun süre boşanacakları yönündeki haberlerle gündeme geldi. Kızları Eliz'in doğum gününü ayrı ayrı kutlayınca evliliklerinde kriz olduğu ortaya çıkan ikili, Burak'ın doğum gününde birlikte poz vermiş ve kara bulutların dağıldığı mesajını vermişti. Alişan, 'Küslükler bitti mi?' ve 'Anneniz ile eşinizin arası düzeldi mi?' sorularına sert çıktı.

Şarkıcı Alişan, sonunda isyan etti! 'Yeter artık'

2018'de dünyaevine giren oyuncu Buse Varol ile şarkıcı Alişan, bir yıl sonra oğulları Burak'ı, 2021'de kızları Eliz'i kucaklarına almıştı. Sosyal medya hesaplarından aşk dolu paylaşımlar yapan ikili, geçtiğimiz ay boşanmanın eşiğinden dönmüştü. Varol, kızı için lüks bir otelde parti düzenlemişti. Alişan ise, aile arasında kutlama yapmıştı.

"Davet edilmedim"

Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre Buse Varol, kızı Eliz'in doğum günü için kayınvalide Suzan Tektaş'ın evinde gerçekleşen kutlamaya kendisinin davet edilmediği itiraf etmişti. Oyuncunun evlilik yüzüğünü çıkarması, ayrılık iddiasını güçlendirmişti. İkili, evliliklerinde kara bulutlar dolaştığını kabul etmişti. Ancak boşanacakları haberlerini her fırsatta yalanlamışlardı.

Magazin gündeminden düşmeyen kriz aşıldı ve 31 yaşındaki oyuncu tekrar alyansını taktı. Ancak bu sefer de ünlü şarkıcının annesi Suzan Tektaş'ın, gelini Buse Varol'a hâlâ kızgın olduğu öne sürüldü.

"5 dakika daha kalayım"

Alişan, önceki gün Akmerkez’de objektiflere yansıdı. Oğlunu çocuk oyun salonuna bırakan şarkıcı, Burak’ı oyun salonundan almak istedi. Bunun üzerine dört yaşındaki Burak, "Beş dakika daha kalayım” diyerek babasına diretti.

"Filipinli bakıcıyı ne hale getirdi?"

Burak’ın çok hareketli olduğu görülürken, basın mensuplarının "Evde enerjisini nasıl atıyor?" sorusuna Alişan, "Bakar mısınız, Filipinli bakıcıyı ne hale getirdi” sözleriyle espri yaptı.

"Her şey normale döndü"

Eşi Buse Varol ile kötü günleri geride bıraktıklarını söyleyen Alişan, "Her şey normale döndü artık" dedi.

"Anneniz ile eşinizin arası düzeldi mi?” sorusunu ise 45 yaşındaki şarkıcı, "Bir şeyler yazıp çiziyorlar! Ne diyeyim yani” şeklinde cevapladı.

"Bu konular beni sıktı"

"Küslükler bitti mi?” sorusu üzerine Alişan, "Aile meselesi, boş verin. Kimse de konuşmasın, kimsenin haddine değil. Annesi, babası, yok osu, yok busu. Bu konular beni sıktı, yeter artık" sitemkar bir açıklamada bulundu.

Şarkıcı Alişan, sonunda isyan etti! 'Yeter artık'