Seda Sayan, 'Sevgilinden ayrıl gel, dedi' iddialarına ilk kez yanıt verdi

Ünlü snaatçı Seda Sayan'ın müstakbel eşi Çağlar Ökten'e, 'Sevgilinden ayrıl gel sana albüm yaparım' dediği öne sürülmüştü. Ünlü şarkıcıdan iddialara yanıt geldi.

Seda Sayan, 'Sevgilinden ayrıl gel, dedi' iddialarına ilk kez yanıt verdi

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, 14 Şubat'ta evlenme teklifi aldığı sevgilisi Çağlar Ökten ile mayıs ayında Prag'ta nikah masasına oturacak.

Şoke eden iddia

 Evlilik haberinin ardından Çağlar Ökten hakkında şoke eden iddialar ortaya atıldı.

İddiaya göre; Sayan, vokalistliğini yapan Çağlar Ökten'e bir vaatte bulundu. Çağlar Ökten de evlilik planları yaptığı sevgilisi Lara'dan bir gecede ayrıldı. Evlilik haberlerinin ardından Lara, Çağlar ile olan fotoğraflarını kaldırdı. Ancak fotoğraflar kısa sürede sosyal medyada yayıldı.

Yanıt gecikmedi

Seda Sayan kendisi ve sevgilisi hakkındaki haberlere canlı yayında yanıt verdi.

tv8'de yayınlanan 2.Sayfa programına telefonla bağlanan Sayan, "Bir şeyler karşılığında albüm sözü vermiş olmak hem bana hakaret hem Çağlar'ın müzisyen kimliğine büyük hakaret. Bir kere Çağlar'ı tanımıyorsunuz. Çok iyi müzisyen ve öğretmen aynı zamanda. Ben albümü bir tek Çağlar'a değil, daha önce de söylemiştim aynı albümün startını verdim. DMC de bunu biliyor. Çağlar Ökten, Esra Özmen, Safiye Soyman ve kendi albümüm" dedi.

"Ben bekar bir erkek tanıdım"

Seda Sayan, Çağlar Ökten'in resmi nikahlı eşinden 5 yıl önce boşandığının da altını çizdi.

Sayan, “Beni ilgilendiren bir şey daha var ona da cevap vereyim. Ben bekar bir erkek tanıdım. 5 yıl önce resmi evliliğini noktalamış, 11 yaşında bir çocuğu olan bir erkekle evleniyorum" dedi.