Seray Sever'in bakıcı isyanı

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile stil danışmanı eşi Başak Dizer'in üç aylık oğulları Kurt Efe için tuttukları bakıcıya ve bebek hemşiresine ödedikleri iddia edilen ücret dikkat çekti. Ünlü çiften dört gün sonra ikiz kızlarını dünyaya getiren Seray Sever, 'Bir de ikizleri düşünün' diyerek bakıcı ücreti konusunda tepkisini dile getirdi.

Seray Sever'in bakıcı isyanı

2018 yılında kendisinden 10 yaş küçük Eray Sünbül ile nikâh masasına oturan Seray Sever, 19 Nisan'da ikizlerine kavuştu. Daha önce sekiz kez tüp bebek tedavisi gören ünlü sunucu, Altunizade'de özel bir hastanede sezaryen doğum yaptı. Zorlu bir doğum süreci geçiren Sever ve eşi, bebeklerine Sofia ve Alya adını verdiler.

"34'üncü haftada doğdular"

49 yaşındaki ünlü isim, Kendisinin ve ikizlerin sağlık durumu hakkında yaptığı ilk açıklamada, "Çok şükür iyiyiz. Operasyon zorluydu. Doktorum ve doğum koçum beni çok güzel yönetti. Hastane sürecimiz devam ediyor, toparlanmaya çalışıyoruz. Bir hafta kadar daha buradayız. Çünkü zorlu bir operasyondu, 34’üncü haftada doğdular. Bebişlerin ideal kilolarına gelmelerini bekliyoruz. Sofia yanıma geldi, Alya şu anda kuvözde ama durumu çok iyi. Biraz daha kilo almasını bekliyoruz. Şu süreçte anladım ki cennet gerçekten annenin ayaklarının altında. Onlar Allah’ın mucizeleri" şeklinde konuşmuştu.

"Kızlarımın ilk fotoğrafları"

Son olarak 'Doya Doya Moda' adlı programda jüri üyeliği yapan Seray Sever, geçtiğimiz ay eşi Eray Sünbül ile çocuklarını yanına alarak pozlar verdi: Allah'ım nazarlardan korusun. Alya’m ve Sofia’m. Nefesim, kalp atışım. Kızlarımızın ilk fotoğrafları. Her saniye aşkla, heyecanla, duygu dolu geçiyor. Rabbim bütün evlatlarımızı korusun bizlere bağışlasın, bizleri de onlara.

'Kurt Efe için aylık 45 bin TL' iddiası!

2016 yılında Paris'te dünyaevine giren Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer, geçtiğimiz nisan ayında Kurt Efe ismini verdikleri oğullarını kucaklarına aldı. İlk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşayan ikilinin, doğumdan kısa süre sonra önce Filipinli bir bakıcıyla, ardından Türk bir bebek hemşiresi ile anlaştığı iddia edildi. Filipinli bakıcıya bin 400 dolar (yaklaşık 25 bin TL) ödeyen ünlü çiftin, bebek hemşiresini işe aldıktan sonra aylık bakıcı masrafının 45 bin TL'ye çıktığı öne sürüldü.

"Bir de ikizleri düşünün"

Söz konusu haberi yaklaşık 500 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşan Seray Sever, aynı durumdan dert yandı. Bakıcılar tarafından istenen yüksek ücretlere vurgu yapan ünlü sunucu, şu mesajı yazdı:

“Bir de ikizleri düşünün! Yabancı dadılar 1500 dolardan kapı açıyor. Hemşireler ise 30 binden başlıyor. Her şey uçmuş gidiyor.”