Serenay Sarıkaya'nın ayak bileğindeki kırmızı ipin sırrı ortaya çıktı

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın sosyal medya paylaşımlarında kırmızı ip detayı dikkat çekiyordu. Sarıkaya'nın sağ ayak bileğinde taşıdığı kırmızı ipin sırrı ortaya çıktı.

Serenay Sarıkaya'nın ayak bileğindeki kırmızı ipin sırrı ortaya çıktı

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, yolu podyumlardan geçen oyuncular arasında yer alıyor.

Hürriyet’ten Behlül Aydın’ın haberine göre 2010’da, henüz 19 yaşındayken Miss Turkey Güzellik Yarışması’na katılan Sarıkaya, Gizem Memiç’in ardından ikinci olmuş. Türkiye’yi Miss Universe yarışmasında temsil etmeye hak kazanan Sarıkaya, oyunculuk kariyerine devam etmek isteyince yarışmadan çekilmiş.

· Sarıkaya, 15 yaşındayken Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenen Avrupa Gençler Güzellik Yarışması’na da katılmış ve jüri özel ödülünün sahibi olmuş.

· Çocukken modellik yapma hayalleri kuran Serenay Sarıkaya, daha sonra oyuncu olmaya karar vermiş. Bu kararını annesiyle paylaşan Sarıkaya, Antalya’dan İstanbul’a taşınma kararı almış.

· Sarıkaya, fit ve estetik vücudunu küçük yaşlarda başladığı spora borçluymuş. Uzun süre voleybol oynayan Sarıkaya, bir dönem de basketbol ve tenisle ilgilenmiş.

· Dans etmeyi seven Sarıkaya, oyunculuk öncesi Latin dansları eğitimi almış.

· Rol aldığı projelerde zaman zaman şarkı söyleyen oyuncu, şan dersleri alarak bu alanda da kendini geliştirmiş.

· Hobileri arasında şiir yazmak ve günlük tutmak varmış. Keşfetmeyi de seven oyuncu, farklı ülkeleri gezmenin kendisine iyi geldiğini söylüyormuş.

· Sabah kalktığında ilk yaptığı şey ballı su içmekmiş.

· Güzel oyuncunun mutfakla arası iyiymiş. Mutfakta vakit geçirmeyi seven Sarıkaya, en çok yeşil mercimek yemeğinde iddialıymış.

· En sevmediği yiyecek pırasaymış, kokusuna bile tahammül edemiyormuş.

· Sanat tarihi ve sosyolojiye ilgi duyan Serenay Sarıkaya, bir ara resim sanatına merak sarmış.

· Güzel oyuncu, sağ ayak bileğinde taşıdığı kırmızı ipin kendisine uğur getirdiğine inanıyormuş.