Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen ayrıldı mı?

Yakın zamanda birlikteliklerini açıklayan Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen çiftinin yollarını ayırdığı öğrenildi. Çift, âşıklar şehri Paris dönüşü birlikteliklerini sonlandırdı.

Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen ayrıldı mı?

Oyuncu Seranay Sarıkaya’nın bir süredir birlikte olduğu işletmeci Umut Evirgen’den ayrıldığı ortaya çıktı.

Hürriyet’ten Sinem Vural’ın haberine göra, uzun süredir arkadaş olan ikili, geçtiğimiz aylarda bu dostluklarını flörte dönüştürmüştü.

3 aydır birlikte ilişkilerini gözlerden uzakta yaşayan ikiliden ilk açıklama Umut Evirgen’den gelmişti. İşletmeci, “Evet, Serenay Sarıkaya ile aşk yaşıyoruz” demişti. Çift, Evirgen’in itirafının ardından ilişkilerini gizlemekten vazgeçmişti.

Ailesiyle tanışmıştı

İkili, 2022’yi âşıklar şehri Paris’te karşıladı. Fakat ünlü çiftin tatil dönüşü ilişkilerine devam etmeme kararı aldığı öğrenildi.

Umut Evirgen’in ailesiyle tanışan Seranay Sarıkaya’nın nikâh masasına oturacağı konuşulurken ayrılmaları çiftin arkadaş çevresini de şaşırttı.

Arkadaşça başladı

Oyuncu Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen’in birliktelikleri önce arkadaşça başladı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çift, sık sık Umut Evirgen’in Emirgan’daki mekânında bir araya geldi.