Sunucu Hande Sarıoğlu partnerini buldu! 'Sahiplenen kadın tutuşu'

Geçtiğimiz günlerde YouTube'da sunduğu Hande Kaplı Ertan programındaki partneri Ertan Süzgün ile yollarını ayırdığını duyuran Hande Sarıoğlu, yeni partnerini 'Hande eşini buldu' notuyla takipçilerinin beğenisine sundu.

Sunucu Hande Sarıoğlu partnerini buldu! 'Sahiplenen kadın tutuşu'

Ertan Süzgün ile büyük bir kavga ettiğini ve bundan sonra programı tek başına sunacağını duyuran Hande Sarıoğlu, son paylaşımıyla takipçilerini şaşırttı. Cansız bir mankenle kamera karşısına geçen Hande Sarıoğlu, ilginç paylaşımına ''Sahiplenen kadın tutuşu'' notunu düştü.

Haber

Instagram hesabından paylaştığı kalça dansı nedeniyle Habertürk'teki işinden ayrılmak zorunda kalan Hande Sarıoğlu, bir süredir YouTube'da bahis programı sunuyor.

Haber

Geçtiğimiz günlerde korona virüsü atlatan Sarıoğlu, 2022 yılının ilk programı için programdaki partneri Ertan Süzgün ile bir araya geldiğini ancak şiddetli bir kavga ettiklerini anlatmıştı.

Haber

Programı artık cansız mankenle sunacağını duyuran Sarıoğlu, ''Şakasız söylüyorum, baya kavga edip ayrıldık. Merkür retrosundan etkilenip dağıldık. Ne yaptınız ne ettiniz, Ertan’ı koltuğundan ettiniz'' açıklamasını yapmıştı.

Haber

Aslen Akçakocalı olan Sarıoğlu, Aşk-ı Memnu dizisinde figüran olarak kameralarla tanıştı.

Haber

Ardından birçok programda sunuculuk yapan Sarıoğlu, en son Habertürk'te spor spikerliği yapmaya başladı ancak sosyal medya hesabından paylaştığı oryantal videosu nedeniyle işinden oldu.

Haber

Şimdilerde YouTube'da program sunan Sarıoğlu, maç tahminlerini seyircilerle paylaşıyor.

Haber