Sunucu Zuhal Topal'ın acı günü

Sunucu Zuhal Topal, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilimizde yıkımlara neden olan depremlerde dayısı, kuzeni ve arkadaşını kaybetti.

Sunucu Zuhal Topal'ın acı günü

6 Şubat’ta Türkiye’nin 10 kentinde büyük yıkıma yol açan depremlerin üzerinden 75 saatten fazla bir süre geçti. Ölü ve yaralı sayısı yükselirken, arama-kurtarma çalışmaları sürüyor.

Sunucu Zuhal Topal da depremler de yakınlarını kaybetti.

Instagram hesabından dayısı, kuzeni ve arkadaşını kaybettiğini duyuran Topal, “Dayım ve kuzenimin cansız bedenlerine ulaştılar. Acıma öfkem, yasıma geride kalanlar için umudum karıştı. Allah’ım yaşam savaşı verenlerini kurtulan tüm vatandaşlarımızın ve canla başla çalışan tüm ekiplerin yardımcısı olsun. Arayan soran herkese teşekkür ederim. Dualarım ülkem için. Hepimizin başı sağ olsun” dedi.

“Levent’in kaybı yüreğimi dağladı”

Hayatını kaybeden arkadaşıyla çektirdiği fotoğrafları da yayınlayan Zuhal Topal, “Bu acının tarifi yok! Giden her can bizim ama daha 2 ay evvel tüm hafta beraber sohbet ettiğimiz, hayatından geçtiğimiz gencecik dünya iyisi Levent’in kaybı yüreğimi dağladı. Allah’ım ailesine sabırlar versin. Rabbim yakınlarını kaybeden herkese güç, derman, sabır ihsan eylesin” dedi.

Sunucu Zuhal Topal'ın acı günü