Sur Balık, yaz sezonuna hazır

Yeme-içme sektöründe 18 yılı geride bırakan Türkiye'nin ilk ve tek zincir balık restoranı Sur Balık yıllardır en çok tercih edilen lezzetlerinin yanı sıra, mevsimine göre menüsüne eklenen günlük balık seçenekleriyle, bu yaz da lezzet severlerin ilk duraklarından olacak.

Sur Balık, yaz sezonuna hazır

7 şubesinde de aynı taze, sürdürülebilir ürünlerle çizgisini bozmadan, doğal tatlar sunmaya devam eden Sur Balık; eşsiz manzaralara sahip şık mekanlarındaki ambiyansıyla, misafirlerine lüks bir deneyim yaşatıyor.

2005 yılından bu yana hizmet veren ve adını İstanbul’un tarihi surlarından alan Sur Balık, geleneksel Türk damak tadıyla deniz ürünlerini harmanlayarak sunduğu kendine özgü lezzetleriyle, sektörde 18 yılı geride bıraktı.

Günlük taze balıklarıyla, kurulduğu günden beri bozmadığı istikrarlı çizgisi sayesinde, müdavim kitlesini hiç kaybetmeyen Türkiye’nin ilk ve tek zincir balık restoranı Sur Balık, yeni sezonu da menüsüne eklediği mevsiminde ve taze lezzetlerle karşılıyor.

Mevsiminde ve yerinden temin edilen ürünler

Yöresel tatların ön plana çıktığı menüsünde; Bodrum’dan kuver zeytin, Çanakkale’den ezine peynir ve zeytinyağı, ekşi mayalı tam buğday ve beyaz ekmek ile Rize mısır unundan yapılan mısır ekmeği gibi doğal ürünler kullanan Sur Balık, Türkiye’de 7 farklı lokasyonda yer alan şubelerinde her gün taze balık ve ona eşlik eden spesiyal mezeler sunuyor.

Yine mevsiminde ve yerinden temin edilen ürünlerin kullandığı yaz menüsünde ön plana çıkan lezzetler arasında Kadayıfa Sarılı Karides, Avakadolu Karides, Spesiyal Domates Salatası, Levrek Pazı Sarma, Lezzet Topu, Balık Adana, Tuzda Balık, Kalkan, Kaya Levreği ve Somon yer alıyor. Sur Balık’ın sürdürülebilir, yöresel ve mevsiminde kullanılan malzemelerle hazırlanan lezzetlerinin yer aldığı menüsü; bu yazı yine doğal lezzetleri şık bir atmosferde, kusursuz bir hizmetle bir arada tercih eden herkesi bekliyor!

Sur Balık Restaurant’ları İstanbul’da Sarayburnu, Arnavutköy, Cihangir ve Haliç şubeleri, Ankara’da Çankaya şubesi, Aydın’da Kuşadası ve Nevşehir’de Avanos şubesi olmak üzere toplam 7 lokasyonda lezzet severlere hizmet veriyor.

Bütün mekanlarında özellikle konumu ve manzarasıyla her zaman iddialı olan Sur Balık; en seçkin lezzetlerini, ilk şubesi Sarayburnu Surlar’ında Marmara Denizi, Kadıköy, Kalamış manzarası; Arnavutköy’de Boğaz manzarası, Cihangir’de Tarihi Yarımada ve Galata manzarası; Haliç’te Haliç ve Galata Köprüsü, Galata Kulesi manzarası, Kuşadası Le Blue Hotel’in iskelesinde deniz manzarası, Ankara’da benzersiz konumu ve Kızılırmak kıyısındaki Avanos’ta Kapadokya’nın en şık deniz ürünü restoranı olarak büyülü atmosferini; en etkileyici mekanlarda bir araya getiriyor.