Survivor konseyinde şaşırtan sonuç! Elemeye kalan isim şoke etti!

Survivor 2022 All Star'ın 15 Mart Pazartesi ekrana gelen son bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Birleşme partisi öncesinde hızlandırılmış elemelerin devam ettiği Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımları zorlu parkurda mücadele etti. Kaybeden takımda ise eleme adayını belirlemek için oylama yapıldı. Peki, Survivor'da eleme adayı kim oldu?

Survivor konseyinde şaşırtan sonuç! Elemeye kalan isim şoke etti!

Survivor 2022 All Star'da haftanın 2. dokunulmazlık oyunu ekrana geldi. Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımları zorlu platformda dokunulmazlığı kazanabilmek için yarıştı. Dokunulmazlığı kaybeden takımda ise sürgün adasına giden ve eleme potasına giren yarışmacı belirlendi.

Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor’da zorlu bir dokunulmazlık oyunu mücadelesi yaşandı. Survivor'da haftanın 2. dokunulmazlığını gönüllüler takımı kazanmayı başardı.

Survivor'da eleme adayı kim oldu? 15 Mart Survivor All Star'da dokunulmazlığı kim kazandı?

Eleme adayı kim oldu?

Artık haftada iki elemenin olduğu Survivor'da geçen hafta veda eden son isim ünlülerden Sercan Yıldırım olmuştu.

Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlığını kaybeden ünlüler takımında yapılan oylamada, ismi en fazla yazılan Mert elemeye kalmıştı.

Survivor'da ikinci dokunulmazlığı da kaybeden ünlüler bir isim daha belirlemek zorunda kaldı.

Konseyde Barış ve Bora'nın isimleri yazıldı. Ancak arkadaşlarının adını daha fazla yazdığı Barış Murat Yağcı haftanın ikinci eleme adayı oldu.

Survivor'da eleme adayı kim oldu? 15 Mart Survivor All Star'da dokunulmazlığı kim kazandı?