Survivor'da herkesi şoke eden ayrılık! O isim, yarışmaya veda etti!

Survivor'da şok bir ayrılık daha yaşandı. Bir süredir bazı yarışmacılar yarışlarda yoktu. Acun Ilıcalı hafta başında bir yarışmacının adadan ayrılabileceğinin sinyalini vermişti. Gönüllüler takımından Chaby ve Walison bir süredir oyunlarda yoktu. Beklenen haber bugün dokunulmazlık konseyinde geldi.

Survivor'da herkesi şoke eden ayrılık! O isim, yarışmaya veda etti!

Acun Ilıcalı, Survivor 2023'ün gelmiş geçmiş en zor Survivor olduğunu her fırsatta söylemeye devam ediyor. Yarışmacılar çok zorlu şartlarda yarışıyorlar. Özellikle yemek konusunda tüm yarışmacıların oldukça zorlandığı görülüyor. Bu akşamki dokunulmazlık konseyinde Acun Ilıcalı bir yarışmacının sağlık sorunları nedeniyle artık Survivor'da olmayacağını açıkladı.

Chaby, Survıvor'a veda etti

Survivor kadrosununa Influencer kadrosundan katılan Chaby Han, bir süredir yarışlarda görünmüyordu. Konseylerde takım arkadaşlarıyla birlikte olsa da yarışlarda ekranlarda görünmüyordu.

Acun Ilıcalı başta kendisinden bir gün daha süre isteyen fakat daha sonra devam edemeyeceğine karar veren Chaby'nin kendi isteğiyle Survivor'dan ayrıldığını açıkladı. Youtuber Chaby'in yarışmadan kendi isteğiyle de olsa ayrılması izleyicileri oldukça üzdü.

Survivor'da herkesi şoke eden ayrılık! O isim, yarışmaya veda etti!

Walison'un durumu da kritik

Acun Ilıcalı, Chaby ile birlikte Walison'un da sağlık durumunun pek parlak olmadığını söyledi. Chaby açlık nedeniyle yarışmayı bıraksa da Walison'un durumu daha farklı. Walison kolundan sakatlandı ve bir süredir tedavi görüyor.

Survivor'da herkesi şoke eden ayrılık! O isim, yarışmaya veda etti!

Walison'un da yarışmadan ayrılma ihtimali bulunuyor. Şimdiye kadar Berdan Mardini, Seçkin Piriler ve Yusuf Güney artık yarışmaya devam edemeyeceklerini söyleyip Survivor 'ten ayrıldılar.

Bu ayrılıklar izleyicilere 'Gerçekten de en zor Survivor oldu' dedirtiyor. Walison'un durumu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Chaby'nin elenmesinin ardından yedeklerden bir yarışmacı daha kadroya alınacak.

Survivor 2023 yarışmacıları arasında kıran kırana mücadeleler devam ediyor. TV 8 ekranlarında yayınlanan yarışmanın yeni bölümüne yaşanan gerginlik damga vurmuştu.

Berdan Mardini ve Seçkin Piriler’in kendi istekleri doğrultusunda ayrıldıkları Survivor’da yaprak dökümü devam ediyor.