Survivor'da kim elendi? İşte adaya veda eden yarışmacı...

Survivor yarışmasında haftanın elemesi gerçekleşti. Ünlüler ve gönüllüler takımı, üç kez zorlu dokunulmazlık parkuruna çıktı. Kıran kırana mücadelelerin ardından dört isim gönüllülerden, bir isim ise ünlülerden eleme potasında yerini aldı. 28 Şubat akşamı düzenlenen ödül oyunu ardından Survivor adasına veda eden isim belli oldu.

Survivor'da kim elendi? İşte adaya veda eden yarışmacı...

Survivor 2023 Ünlüler ve Gönüllüler yarışmasında nefes kesen mücadeleler sürüyor! Hafta boyu üç kez dokunulmazlık için karşı karşıya gelen yarışmacılar, salı akşamı bir isme veda etti. Bu hafta beş isim potaya gitti. Bunlardan dördü gönüllülerden, biri ise ünlülerden. Pazartesi gerçekleşen halk oylaması ardından 28 Şubat günü bir veda yaşandı! İşte, Survivor'da ödülün sahibi ve veda eden isim...

Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı?

TV8 ekranlarının nefesleri tutarak izlenen yarışma programı Survivor'da yine bir ünlüler ve gönüllüler yarışı gerçekleşti. İki takım yarışmacıları ödül oyununda performans sergiledi.

Günün ödülü ise sosisli sandviç oldu. Kadınlar yarışının kazananı ünlüler, erkekler oyununun kazananı da gönüllüler oldu. Yeniden yarışma en iyiler turuna kaldı. 3-1 Gönüllüler ödülün sahibi oldu.

Gönüllüler takımından Fatih, oyunun akışına müdahale ettiği için bir an oyun durduruldu ve Murat Ceylan tarafından kaldığı yerden başlatıldı. Oyunu kazanan Ertuğ ile Fatih arasında kısa süreli tartışma yaşandı.

Diğer yandan ünlüler takımından Batuhan'ın da gözünün çevresinde kanama olduğu görüldü. Oyun sonunda ilk müdahalede bulunuldu.

Survivor'da bu hafta kim elendi?

Ünlülerden Çağla, gönüllülerden Aziz, Fatih, Elanur ve Asena eleme potasına girmişti. Ödül oyunu sonunda gerçekleşen ada konseyinde veda eden isim Çağla oldu.

Survivor'da kim elendi? 28 Şubat Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı, adaya kim veda etti?