Survivor All Star'da sürgün adasına giden isim belli oldu

Survivor 2022 All Star'da 27 Şubat Pazar akşamı haftanın 2. dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımları zorlu parkurda mücadele etti. Kaybeden takımda ise eleme adayı ve sürgün adasına gidecek ismi belirlemek için oylama yapıldı. Böylece Survivor'da haftanın 2. eleme adayı da belli oldu. Peki, Survivor'da eleme adayı kim oldu? Sürgün adasına kim gitti? İşte detaylar…

Survivor All Star'da sürgün adasına giden isim belli oldu

Survivor 2022 All Star'da haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu ekrana geldi. Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımları zorlu platformda dokunulmazlığı kazanabilmek için yarıştı. Dokunulmazlığı kaybeden takımda yapılan oylamada ise bir kişi hem eleme adayı oldu hem de Evrim'in ardından sürgün adasına giden 2. yarışmacı oldu.

Haber

Survivor’da dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor’da zorlu bir dokunulmazlık oyunu mücadelesi yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımları zorlu bir parkurda eleme adayı olmamak ve takımlarından birini sürgün kampına göndermemek için mücadele etti.

Haber

Haftanın 2. dokunulmazlık oyununu kazanan ise gönüllüler takımı oldu.

Survivor’da eleme adayı kim oldu?

Survivor'da bu hafta ilk dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımında yapılan oylamada sürgün adasına giden yarışmacı Evrim Keklik olmuştu.

Haber

Dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımında ise ada konseyinde oylama yapıldı.

Haber

Yapılan oylamada adı en fazla yazılan yarışmacı olan Aşkım, haftanın ikinci eleme adayı oldu ve sürgün adasına gitti.

Haber