Trabzonspor, Giresunspor kalecisi Okan Kocuk'a takıldı

Lider Trabzonspor, Sivasspor'un ardından Giresunspor karşısında da 2 puan bıraktı! Bordo-mavililer, kaleci Okan Kocuk'a takıldı! Birçok pozisyonda gole izin vermeyen Okan, maçın son dakikasında kurtardığı penaltının ardından tekrarlanana atışta da Bakasetas'a gol izni vermedi: 1-1.

Trabzonspor, Giresunspor kalecisi Okan Kocuk'a takıldı

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Trabzonspor ile Giresunspor karşı karşıya geldi. Medical Park Stadı’nda oynanan mücadele 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı. Giresunspor kalecisi Okan Kocuk, kalesinde devleştiği maçta Bakasetas’ın 90+6’da tekrar edilen penaltısını iki kez kurtararak takımına 1 puanı getirdi.

Karşılaşmaya Konyaspor’un 8 puan önünde çıkan Trabzonspor, geçen haftaki Sivasspor beraberliğini telafi etmek için çıktığı maçta iki puan bıraktı!

Giresunspor 68. dakikada Umut Nayir’in golüyle 1-0 öne geçti. Trabzonspor maç boyunca gol için yüklendiği rakip kalede Okan Kocuk’a takıldı. Bakasetas, Cornelius’un etkili şutları karşısında devleşen Okan, 78. dakikada Cornelius’un kafa vuruşuna çare bulamadı: 1-1.

Trabzonspor, 90+4’te VAR incelemesi sonrası penaltı kazandı. Bakasetas, kullandığı ilk penaltıda kaleci Okan’a takıldı ancak vuruştan önce ceza sahası ihlali nedeniyle atış tekrarlandı. Yunan oyuncu, ikinci penaltıyı kalecinin sağ köşesine gönderdi. Kaleci Okan ikinci penaltıyı da köşeden çıkararak maçın 1-1 bitmesini sağladı.

Bu sonucun ardından Trabzonspor 51 puana yükseldi. Giresunspor ise 26 puanla 14. sırada haftayı tamamladı. 2. sırada ve bir maçı eksik olan Konyaspor ise 42 puanda…

Ligin 23. haftasında Trabzonspor, Pazar günü deplasmanda Galatasaray’ın konuğu olacak. Giresunspor ise aynı gün sahasında Alanyaspor’u ağırlayacak.