Türkücü İbrahim Tatlıses, Bodrum'da trafik kazası geçirdi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde İbrahim Tatlıses'in içinde bulunduğu araç, Yalıkavak yolu üzerinde şarampole yuvarlandı. Kazada Tatlıses'in araçta sıkıştığı belirtilirken bölgeye sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Tatlıses'i kurtarma çalışmalarının sürdüğü, kaza sırasında kızının da yanında olduğu ifade edildi.

Türkücü İbrahim Tatlıses, Bodrum'da trafik kazası geçirdi

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Bodrum Yalıkavak yolu üzerinde aracı ile seyir halinde iken trafik kazası geçiren ünlü türkücü İbrahim Tatlıses yaralandı.

Araçta sıkıştığı öğrenilen Tatlıses'i kurtarmak için bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. İbrahim Tatlıses'in yanında dokuz yaşındaki kızı Elif Ada'nın da olduğu öğrenildi. Muğla Bodrum’da trafik kazası geçiren ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in bilincinin açık ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Sabah saatlerinde Yalıkavak yolu üzerinde seyir halindeyken bir kamyon ile çarpışan İbrahim Tatlıses’in aracı yoldan çıkarak şarampole devrildi. Kazada ağır hasar alan aracın içerisinde sıkışan İbrahim Tatlıses ve kızını kurtarmak için bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Araç içerisinde mahsur kalan İbrahim Tatlıses’in bilincinin açık ve konuşabildiği öğrenilirken, Tatlıses’in “Beni araçla birlikte vinçle buradan çıkarın. Daha sonra düzgün bir alanda beni çıkarırsınız” dediği kaydedildi.

Türkücü İbrahim Tatlıses, trafik kazası geçirdi

Türkücü İbrahim Tatlıses, trafik kazası geçirdi