'Üç Kız Kardeş'te Somer iyice köşeye sıkıştı! 'Uyan artık Türkan'

Kanal D'de salı akşamları yayınlanan 'Üç Kız Kardeş', 20 Eylül akşamı 18'inci bölümüyle ekranlara geldi. Birbirlerine sevgiyle bağlı Türkan, Derya ve Dönüş adlı üç kız kardeşin hikayesinin anlatıldığı dizinin son bölümünde Mine'nin eve gelmesiyle Korman Malikânesinde gerginlik artarken Nesrin'in hiçbir şeyi hatırlamaması hem Sadık'ı hem kızları bir hayli yıprattı. Türkan, Mine'nin tavırlarından rahatsız olmaya başlarken Nihat da Somer'den şikâyetçi oldu. Nihat'ın beklenmeyen şikâyeti ve Türkan'ın gerçekleri bir türlü fark edememesi gündem oldu. İşte 'Üç Kız Kardeş'in son bölümünde yaşananlar…

'Üç Kız Kardeş'te Somer iyice köşeye sıkıştı! 'Uyan artık Türkan'

İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan, başrollerini; Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, İclal Aydın, Reha Özcan ve Veda Yurtsever’in paylaştığı ‘Üç Kız Kardeş’ dizisi, geçtiğimiz hafta ikinci sezonuyla ekranlara döndü.

Mine ile Türkan aynı evde

20 Eylül Salı akşamı 18’inci bölümüyle izleyici karşısına çıkan ‘Üç Kız Kardeş’ dizisinin son bölümünde; Mine’nin gelişi başta Rüçhan Hanım olmak üzere Türkan’ı da şaşırtırken; Somer, eşine gerçekleri söyleyemedi. Mine’nin eşi Nihat’tan boşanmak istediği için sıkıntılı günler geçirdiğini ve birkaç gün misafirleri olacağını belirtti.

'Üç Kız Kardeş'te Somer iyice köşeye sıkıştı! 'Uyan artık Türkan'

Türkan tüm şefkatiyle Mine’ye destek olurken; Rüçhan Korman ise oğluna Mine’yi eve getirdiği için çok kızdı ve onu istemediğini vurguladı. Bu sırada kapıya gelen polisler, Mustafa için Özer Korman’ı karakola davet etti. Herkesten sakladığı oğlunu dizginlemekte zorlanan Özer ise onu işe almak zorunda kaldı.

Türkan'dan babasına destek

Nesrin’in, Feride'yi ve bebeği hatırlaması; Sadık’ı korkuturken, herkesten habersiz İzmir’e giden Derya, Fatih’ten aldığı paraları emlakçıya kaptırdı. Kardeşini eve getirmek için Serdar’dan yardım isteyen Dönüş, ablasından izin alıp Derya’yı almak için İzmir'e gitti. Kızların yokluğunda babasının maddi sıkıntıları için harekete geçen Türkan, paraları gizlice babasının pantolonuna bıraktı. Bu sırada geçmişinde kaybolan annesinin doğum evine yazdığı mektubu da kardeşleri görmeden yok etti.

Aynı gün fabrikada tesadüfen tanımadığı kardeşi Mustafa ile tanışan Somer, onunla tartışma yaşadı. Boğaz boğaza gelen ikiliyi diğer çalışanlar zor ayırırken; Somer, babasına giderek onun kovulmasını istedi. Bunun imkansız olduğunu söyleyen Özer ise konuyu kestirip attı.

'Üç Kız Kardeş'te Somer iyice köşeye sıkıştı! 'Uyan artık Türkan'

Mine, Somer'in yatak odasına girdi

Türkan yokken akşam yemeğinde Korman Ailesi’ne katılan Mine, Rüçhan Hanım’la atışınca Somer sinirlendi. Hem eşini hem de kızının annesini uyaran Somer, soluğu Türkan’ın yanında aldı. Kayınpederi Sadık’la muhabbet eden Somer, eşini de alıp eve döndü. Odalarına çekilen ikilinin geldiğini duyan Mine, kendini göstermek için bir hamle yaptı. Türkan ve Somer’in romantik anını odaya girerek bozan Mine, bebeğin ateşi olduğu yalanını söyledi. Onlarla ilgilenen Somer, gece Mine’yi “Bir daha asla yatak odamıza girme” diye uyardı.

Rüçhan'dan Mine'ye: Kim hancı kim yolcu gör!

Ertesi sabah Türkan ve Somer’in balkon keyfini uzaktan Mine’ye izleten Rüçhan Hanım, “Kimin hancı kimin yolcu olduğunu gör diye çağırdım seni. Kapının önünden bebeğinle geçtin diye kimse sana tahtını bahşetmeyecek” dedi. Buna çok üzülen Mine, Somer’in odasına girip onun tişörtünü aldı. Tam o anda Türkan’ın geldiğini duyunca da balkona çıktı.

'Üç Kız Kardeş'te Somer iyice köşeye sıkıştı! 'Uyan artık Türkan'

Somer geldiği için aşağıya inen Türkan, eşiyle birlikte aile pikniğine gitti. Piknik öncesi annesinin bahsettiği doğum evini arayan Dönüş ise onlara Feride adındaki hastalarını sordu. Yardım alacaklarını öğrenen Dönüş, gerçekleri öğreneceklerini Derya’ya müjdeledi.

Somer, Mine'yi evden kovdu

Piknikte keyifli vakit geçirdikten sonra eve dönen Somer ve Türkan, Rüçhan Hanım ile Mine’yi görünce ne olduğunu sordu. Bebeğin sarılık olduğunu söyleyen Rüçhan, doktor randevusunu da ayarladığını ifade etti. Bu sırada sabahtan beri çok yorulduğunu ve tek başına idare edemediğini söyleyen Mine, bebeği tutması için Somer’e verdi. Mine’nin tavrından rahatsız olan Türkan ise odasına çıktı. Karısının peşinden giden Somer, onun sitemini haklı bulunca hata yaptığını söyledi. Mine’nin yanına inen Somer, “Hazırlanan gidiyorsunuz” derken kapıya polisler geldi.

Nihat'tan beklenmeyen şikayet

Fatih’le işbirliği yaparak Mine ve bebeği bulmaya çalışan Nihat, Fatih’in; Korman Malikânesine gidip bebek sesi duymasıyla onlara ulaştı. Hemen harekete geçen ve Somer’den ‘alıkoyma ve çocuk kaçırma’ iddiasıyla şikayetçi olan Nihat, polislerle kapıya dayandı.

Nihat’ın Somer’den beklenmeyen şekilde şikayetçi olması ve Mine’nin tüm davranışlarını karşı, Türkan’ın bir türlü gerçekleri fark edememesine sosyal medyadan yorum yağdı. İşte o yorumlardan bazıları…

Ah Türkan ah o kadar safsın ki.. Bu hikayede yanan yine sen olacaksın”, “Somer ne kadar devam edecek böyle?”, “Türkan sonunda kızmaya başladı Mine’ye”, “Nihat çok iyi yaptı. Mine’nin yaptıkları yanına mı kalacaktı?”, “Türkan da hem rahatsız oluyor sonra da gitmesin diye çabalıyor”, “Rüçhan, Mine’ye hak ettiği gibi davranan tek insan”, “İyi kalpli olmak da bir yere kadar bu artık baya baya saflığa kaçıyor Türkan”, “Mine sen başına gelecek her şeyi hak ediyorsun”, “Uyan artık Türkan. (Milliyet)

'Üç Kız Kardeş'te Somer iyice köşeye sıkıştı! 'Uyan artık Türkan'