Yandaki Oda'nın ikinci tanıtımı yayınlandı

Zengin oyuncu kadrosuyla izleyiciye ilgi çekici bir hikaye sunmaya hazırlanan Yandaki Oda dizisinin 2. tanıtımı, yeni bir hayata beraber başlayacak olan iki ailenin farklılıklarını vurgularken, gerçek bir aile olup olamayacakları sorusunu da akıllara getirdi.

Yandaki Oda'nın ikinci tanıtımı yayınlandı

İzleyiciyle buluşmak için gün sayan dizinin konusu ise şöyle; Ünlü bir program sunucusuyken kariyeri düşüşe geçen Sevgi Ersoy (Şevval Sam), ülkenin önde gelen iş insanlarından Fikret Alabey’le (Caner Cindoruk) ani bir şekilde evlenir.

Bu beklenmedik evlilik herkeste bir şok etkisi yaratır. Daha önce Sevgi’nin de Fikret’in de başlarından mutsuz birer evlilik geçmiştir. Artık ikinci baharlarını yaşamak isteyen ikilinin bu hayallerine kavuşması hiç de kolay olmayacaktır. Çünkü ikisinin evlenmesi, birbirinden çok farklı ailelerinin de bir araya gelmesi demektir.

Birbirine taban tabana zıt bu iki ailenin aynı çatı altında yaşamaya başlaması, Sevgi ve Fikret’in beklediğinden daha büyük sorunlar yaratacak, başta bu evliliğe büyük tepki gösteren anneleri olmak üzere tüm aile fertlerinin hayatlarını değiştirecektir.

En çok da birbirlerinin yan odalarında yaşamak zorunda kalan çocukları; Taylan (Onur Seyit Yaran) ve Şelale’nin (Derya Pınar Ak)…

Çok Yakında Star ekranlarında izleyiciye çarpıcı bir hikaye sunmaya hazırlanan, yapımını OGM Pictures’ın, yapımcılığını Onur Güvenatam’ın ve yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı'nın üstlendiği dizisinin kadrosunda; Şevval Sam, Caner Cindoruk, Nazan Kesal, Onur Seyit Yaran, Derya Pınar Ak, Derya Karadaş, Bülent Polat, Nekazet Erden, Mehmet Bilge Aslan, Nazlı Çetin, Nilsu Yılmaz, Samet Kaan Kuyucu, İrem Kübra Bakırtaş ve Melek Baykal gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Yandaki Oda sıra dışı hikayesi ile çok yakında Star’da.