Yoğun bakımda tedavi görüyordu! Rapçi Killa Hakan'dan haber var!

Uzun zamandır yoğun bakımda tedavi gören ünlü rapçi Killa Hakan'ın sağlık durumunda bir gelişme yaşandı. Killa Hakan ismi ile tanınan rapçi Hakan Durmuş'un yakalandığı koronavirüs sonrası bağışıklık sistemi tamamen çökmüştü. İşte hayranlarını üzen Killi Hakan'ın sağlık durumundaki son gelişme...

Yoğun bakımda tedavi görüyordu! Rapçi Killa Hakan'dan haber var!

Türkçe rap dünyasının popüler isimlerinden olan Killa Hakan'ın sağlık sorunlarıyla uğraştığı ve hastanede tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı.

Killa Hakan'ın bağışıklık sistemi çökmüştü

Korona virüse yakalanan 49 yaşındaki Killa Hakan'ın durumu ağırlaşmış, virüs böbreklerine ve akciğerlerine hasar vermesinin ardından bağışıklık sistemi çökmüştü.

Hayranlarını sevindiren haber! Killa Hakan yoğun bakımdan çıktı

Ünlü rapçiden güzel haber geldi. Killa Hakan'ın sağlık durumunun iyiye gittiği ve yoğun bakımdan çıktığı öğrenildi.

Killa Hakan için dua istemişti

Habertürk'ün aktardığı habere göre, ünlü rapçi Ceza da geçtiğimiz günlerde, "Arkadaşlar, değerli Killa Hakan ile ilgili haberleri ben de yanımdakilerden alıyorum. Maalesef 3 gündür yoğun bakımda, durumu çok kritik ve dualarımıza ihtiyacı var. Bir an önce güzel haber almak için bekliyoruz." açıklamasını yapmıştı.

Paylaşımında "İyileşmeye çamışıyorum" demişti

Kreuzberg'de yaşayan Killa Hakan, geçtiğimiz mart ayında yaptığı paylaşımda yaşadığı sağlık sorunlarından bahsetmişti:

“Selam arkadaşlar. Bayağı bir zamandır yoktum. Ameliyat oldum, iyileşmeye çalışıyorum. Sağlıgım yerine gelsin güzel şeyler yapacağım inşallah. Şimdilik kendimle uğraşıyorum ve pek fazla bir şey yapamıyorum. Tüm beni merak edip soranlara, tüm Killa sevenlere selamlar ve sevgiler. Mücadeleye devam…”

Killa Hakan kimdir?

3 Mart 1973 doğumlu olan Hakan Durmuş ya da bilinen adıyla Killa Hakan'ın ailesi 1960 yıllarında işçi olarak Trabzon'dan Almanya'ya göç etmiştir.

Babası Ali Rıza Durmuş güreşçidir. A Milli Takımı'nda çok başarılı olmuştur ve madalyaları vardır. Killa Hakan, Almanya Kreuzberg'de doğup, büyümüş ve eğitim görmüştür.

Almanya'da Türkçe rap yapmıştır. Şarkılarında devamlı söylediği "36" sayısı; doğup ve büyüdüğü Kreuzberg City'nin posta kodu numarasıdır.