Yücel Arzen, 'Dünden Bugüne' ile baharı yaşatacak

Romantik parçaların unutulmaz ismi, kült olmuş şarkıların usta kalemi efsane sanatçı Yücel Arzen, yeni albümünü müzikseverlerin beğenisine sundu.

Yücel Arzen, 'Dünden Bugüne' ile baharı yaşatacak

Birbirinden değerli şarkıların sahibi olan ünlü müzisyen Yücel Arzen, besteci ve söz yazarlığı kimliğiyle müzik dünyasına kazandırdığı şarkılarla hafızalardan silinmiyor.

Arzen, birçok sanatçı dostuna verdiği, seslendirdiği eşsiz parçalarını “Dünden Bugüne” isimli albümünde bir araya getirdi.

Yıllar geçmesine rağmen unutulmayan şarkıların sesi olan başarılı sanatçı, en sevilen parçalarından derlediği 12 eserini yeni albümünde ölümsüzleştirdi.

Yılların birikimi olan bu parçalar “Dünden Bugüne” de demlenerek zamansız bir albüme dönüştü.

Çalışmanın en önemli özelliği ise, Arzen’in konserinde canlı söylediği şarkılarının albüm haline getirilmesi… Konser kaydı olan albüm hiç şüphesiz ki Yücel Arzen’in dokunuşlarıyla dolu…

Parçaların tümünün bestesi kendisine aitken sözler ise Ayla Hacıoğulları, Temel Kılıçarslan, Hüseyin Balkancı, Abdurrahman Çivit ve yine Yücel Arzen’in imzasını taşıyor.

Müzikseverleri geçmişteki anılarına yolculuğa çıkartacak olan Arzen’in yeni albümü “Dünden Bugüne”, Poll Production by Polat Yağcı etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.